Mervee00 Kızlar doğumdan kaç ay sonra oluyor bu meme terbiyesi göğüs pedi kullanmaktan çok sıkıldım artık
Alparslan616161 Mervee00 2 ayda terbiyelenmeye başlamıştı bnde ara ara azıcık geliyordu ama yada yüzüstü yatınca göğüsler ezilince geliyordu ama duyduğuma göre 3 4 ayda anca terbiye oluyormış
ZMK Mervee00 Benimki 1.5 yaşına kadar sürdü çok sütüm vardı o kadar yorucu bir süreç ki emzirmeden önce sağım yapıyodum ona rağmen emerken boğuluyordu kızım kişiden kişiye değişie
Hilaydakurt Alparslan616161 malesef. 4 aylık kızım hal birisini emerken diğerinden akıyor üzerim başım süt içinde kalıyor. Sürekli pet takıyorum bende merak ediyorum ne zamana kadar böyle sürecek sıkıldım üst değişmekten
Mervee00 Alparslan616161 ilk kızımda 3. Ayda olmuştu diye hatırlıyorum 5 sene geçti unuttum ama şuan 5 aylık oğlum hala geçmedi bu kadar uzun sürmemişti ama
Alparslan616161 Hilaydakurt ben göğüs kalkanı kullandm hep sütüm boşa gitmedi hiç birini emerken diğeri kalkana boşalırdı biberona doldurur verirdim
Mervee00 Hilaydakurt alın benden de o kadar çok sıkıldım artık dışarı çıkarken hemen göğüs pedini kontrol ediyorum dolu mu boş mu diye 😂
Alparslan616161 Mervee00 olsun terbiyelenmesede olur bence şükredin sütünüzün geldiğine ben 2 aylıkken emzirmeme ye başladım sütüm kesildi 5 aylıkken tekrar getirmeye çalıştım az geldi keşke o zmnlar gibi bol gelsede kalkana dolsada versem diyrm
Mervee00 ZMK ilk kızımda sütüm çoktu emzirdikten hemen sonra geri dolardı göğsüm ama böyle almazdı bunda doluluk fazla olmuyor emerken geliyor süt ama aynı şekilde diğerinden de akıyor çok sıkıldım artık bu durumdan
Hilaydakurt Alparslan616161 bende kalkan kullanıyorum ama bazen unutuyorım bi anda dökülüyor ve yerinden çıkıyor taşıyor bişey oluyor bi amda üstüm başım batıyor artık kalkamı bıraktım pet kullanıyorum en azından eskisi gibi ıslanmıyo üstm başım
Mervee00 Alparslan616161 tabiki çok şükür dediğiniz gibi kesilmesinden iyidir de dışarıda misafirlikte falan zor oluyor olurda unuturum diye çantada hep yedek göğüs pedi taşıyorum
Mervee00 Ama eskiye bakarak azaldı yani ped değiştirme sıklığına göre yakında düzelir diye düşünüyorum