Ceroderki iyi Geceler kızlar 13 aylık bebeğim var genzi akıyor çok fazla Yüksek yastık , buhar , burun yıkama çekme burun spreyi hepsini yaptım ama hala çok akıyor genzi yani ekstra önerebileceğiniz bir şey var mı . Çocuk uyuyamıyor akıntıdan resmen 😭
Asyakus123 Ceroderki hasta olacak büyük ihtimal canım . Bizde perşembe gecesi geniz alıntısına başladık şuan yoğun bir gribal enfeksiyon geçiriyoruz malesf
Ceroderki Asyakus123 çok geçmiş olsun ❤️ Doktorumuz önemli bir şey yok dedi burnu temiz olsun sürekli dedi ama anne yüreği mi diyorlar bu duruma işte yinede çare arıyor .
Ceroderki livanurvealpinannesi61 ilk işim doktora götürmek oldu başladığı zaman zaten ama doktorumuz burnunu temiz olsun sürekli dedi yani ilaçlık bir durumu bile yok aslında ama yani gece olunca lıkır lıkır başlıyor akmaya
Ceroderki livanurvealpinannesi61 evet onu kullanıyorum zaten ama ne bileyim ya fayda etmiyor gibi sterimar da kullanıyorum ekstra burnu açık yani tıkalı değil ama arka taraf akıyor sürekli yattığında özellikle