Aryakus Sevgili tecrübeli annelerimiz nasıl başlamamız gerek acaba kucakta yada köşelerdemi sizler nasıl başladınız 🌸
Melovini Aryakus ben 6. Ayda başladım tam oturtmaya. 5 de yarı oturttum. Bence böyle konularda acele etmeyin bu omurilikler kemikler bi tam gelişsin. Allah korusun sonra yanlış oluşum olur eğrilik kamburluk daha kötü üzülürüz
Melovini Aryakus oğlum 6 da emekledi yeni oturtmaya başlamıştım evet oturamıyodu ama on gün sürmedi bile emeklemesi hızlanınca poposunun üstüne kendisi dönmek için oturmaya başladı.kendiliğinden gelişiyo zaten
otose_san Aryakus 3 ay civarında kucakta oturtmaya başladım, koltuk kenarında oturtunca başlarda dengesini tam sağlayamadığı için öne doğru düşüyordu şimdi daha uzun süre destekli kendi başına oturabiliyor
Deletedmom378 Aryakus 3 aylıkken kalkmaya çabalıyordu kontrolde dr a söyledik fazla dik oturmadan yaslanıyor gibi oturtun dedi yavaş yavaş diklestirmeye başlayın dedi 4 aylıkken yine yaşlanır gibi oturttum ama ilk zamanlara gire biraz daha dikti ara ara ellerinden tutup kendi kalkması için destek verip 5 saniye sayıp hemen geri yavaşça yatırıyordum şimdi 4.5 aylık kucağımda oturuyor yatirdigim an ağlıyor yere yorgan attım onun üzerine yastıklar falan o yastıklarla destek vererek en fazla 5 dk oturtuyorum bebek arabasında da ne çok dik ne de çok yatik bir şekilde yolda gidiyoruz zaten rahatsız olmaya başladığı zaman kendini kaydırıyor bize yön veriyor
Melekturkann Valla benim kızım 3,5 aylık kucaktayken oturmak istiyor zaten ve oturuyorda ama ben şuan tam onu yaptırıyorum büyükler daha çok bunu yapma taraftarı,zaten şimdi destekli oturtma olur kucakta çekyat için erken
whatsmomd Bebeğiniz nasıl istiyorsa o şekilde biz dört ay gübi kucakta beş aydan sonra koltuk köşelerinde destekleyerek oturttuk
Farahzeynep Aryakus 3 aylıkken o kalkmak isteyince kollarından destek olarak kaldırıp kısa kısa oturttum. 4. Ayda koltukta, kucakta, mama sandalyesinde oturuyordu. Şu an 5 aylık oyun halısında arkasına fil veya emzirme minderi koyuyorum o şekilde oynuyor 🙄
Oglan_annesi95 Aryakus oğlum 4 aylık 3 ay civarıydı kucakta oturtmaya başladım oturmak isteyince kendi belli ediyor zaten acele etmeyin.