Atlasmomyyy Kızlar 11, 12, 13 (128gb) pek fark yok aralarında ama benm için ekran büyüklüğü ve kamerası önemli kullanan varmi merak ettm. Birde donma kasma yapiyormu?
Lkjhgfdsa Atlasmomyyy ben 13 256 kullanıyorum alalı 1 yıl oluyor tam çok ama çok memnunum ne donma ne kasma hiç bir şey yapmıyor fotoğraf ve video kalitesi de mükemmel
[silindi] Atlasmomyyy ben 11 kullanıyorum eşim 13 kullanıyor 13 ü tavsiye ederim ben kamerası güzel diue 11 aldım ama 13 ü görünce pişman oldum 😂
MinnakvLiva 64 gb 11 var evde ama yavaşladığını anlayabiliyorum kendi telefonum 13 128 gb hızından memnunum şuan aradaki farkı anlayabiliyorsunuz mediamarktte falan inceleyin
Nursenac Atlasmomyyy bende 11 var 1 buçuk yıldır kullanıyorum artık kasmaya başladı bence yeni 13 14 lerden alın derim
Cocolingo Atlasmomyyy 13 pro max 256 kullanıyorum, hiçbir sıkıntısı yok kamerası çok iyi, 4s den beri ıphone kullanıcısıyım hiç kasma donma yaşamadım, babama 5s vermiştim 2014 de alınmıştı telefon hala sorunsuz çalışıyor sadece güncelleme gelmiyor