RainOverMe Benisahtesevme2 abim buzdolabı sattı. Alan kısı aracla gelıp goturmustu. Amcam da koltuk gumusluk falan satmıs hep satın alan kısıler gelıp almıs hıc kargoya verene denk gelmedım cevremde. Genelde aynı sehırden almaya calısıyor kullanıcıları
pogacayanakk Benisahtesevme2 ben eşimin bekarlık zamanı kullandığı büro tipi buzdolabını satmıştım gelip evden almışlardı
hayalperest__ Benisahtesevme2 alıcı ayarlıyor ben geçen ay L koltuk sattım aynı gün yükleyip götürdüler akülü araba beşik hepsinde kendıleri aldılar ama sordular tabı nasıl alacağız diye adresi veriyordum
Aloneeee Benisahtesevme2 letgodan çok fazla ürün sattım hepsinde de gelip aldılar bir sorun yaşamadım. Ztn kargo ile uğraşmadığım için seviyorum letgo yu
Deletedmom_39 Benisahtesevme2 kargo parası dolabın ücretini geçer canım anca çevrenden alıcı çıkarsa, kendi gelip alır. Biz bebek arabasını kargoya verememiştik
ftsdmrhn Karşı tarafla anlasmanjza bağlı, ama böyle büyük esyalarin transferi genelde alıcı tarafindan oluyor.
Benisahtesevme2 ftsdmrhn yazmış bırı ogremcıyız almak ıstıyoruz ama kıme de guvenılır bılemedım gelıp eve alıp gidecek😳
ahsenmomm Ben koltuk, beşik , tv ünitesi vs. sattım alacak olanlar kendileri geldiler . Bilgilendirme kısmında belirtebilirsiniz alıcının kendisinin götüreceğini. Benimkileri eşimin olduğu bir vakitte alıp götürmüşlerdi .
RainOverMe Benisahtesevme2 musaıt oldugunuz zamanları belırtırswnız ona gore gelıp alırlar🤗 gece bıle gelıp alabılırler yanı esınız ısten geldıkten sonra da olur karsı tarafa da uyarsa
Benisahtesevme2 pogacayanakk bana da sımdı yazdı gelıp alırım dıye de ay bır korktum ben 😀 haftasonu derım esımde evde olur