havuclukekim Toprak-hira59 yaa o kadar rahatladım ki şu postu açtıktan sonra. Hep ağlıyordum umarım düzelir umarıımm
Toprak-hira59 havuclukekim endise etmeyin yuvarlanip oturdugu zamanlarda sekillenicek bende cok uzuluyordum hep boyle kalicak herkes dalga gecicek diye😂
havuclukekim Ek olarak arkadaşlar ; çarşamba doktora gittim bunun için baktı inceledi evet kafasının arkası düz ama böyle kalmaz düzelir, beyin içerden büyümeye devam ediyor şekil almasında yardımcı olacaktır dedi
Sara1904 Eyug kaksın bakımı maliyeti zor açıkçası 3 aylıkken taktık çık rahattı şimdi 7 aylık olacağız istemıyor kafasında eli hep cıtcıtlarda açmak şstıyır bebeğe göre değişir tabi alışma süreci
Arel22 Sfybsfyb aslında kendi büyüyünce sağına soluna yatmaya başladı yoksa ben yaptıramadım. Bi süreden sonra kendi yatıyor zaten düzeliyor
Sfybsfyb Arel22 bende uyuttuktan sonra sağ sol yapıp arkasına destek yastık koyuyorum düz kafa yastığı kulaklarını kepçe yapıcak diye çok kullanmıyorum kulakları bitişik duruyor mu sizin
Arel22 Sfybsfyb içiniz rahat olsun siz yine de dikkat edin ama kendiliğinden düzeliyor. Sıkıntı stres yapmayın hiç. Büyüdükçe çok farkediyor.
Sfybsfyb Arel22 uyurken sağ sol yatırıyorum gündüz oyun oynarken sırt üstü yatıyor onda nasıl bi çözüm bulayım
Arel22 Sfybsfyb küçük bir tane ayna alıp yüzüstü bırakabilirsiniz timi time pozisyonunda en çok ayna ile oynayıp vakit geçirdi bizimki. Çokta kendinizi kasmayın desteksiz oturur hale gelince hep oturarak oynayacak işte o zaman düzelme başlayacak
havuclukekim Duygumi merhaba, şuan tam 7 aylık aman aman bir düzelme olmadı ama saçları çoğaldıkça sanırım kamufle etti ve kenarları da düzelmeye başladı. Acı gerçek şu ki kafa düzlüğü düzelmiyor yan taraflar düzeliyor