Anneyim11 Kızlar siyah dışkı durumu yaşayan varmı?İnternette mide kanaması diyor korktum.İlaç falanda kullanmıyorum
Ayaz13 Anneyim11 Karadut özü , kuş üzümü yada koyu renkli boyalı bişeyler yediniz mi Onlarda yapıyor .
Cansmome Anneyim11 ilaç kullanmıyorum demişsiniz ama demir damlası da yapabiliyor. Belki onu ilaçtan saymamışsınızdır diye yazmak istedim.
Sewginaz Anneyim11 ondan siz yine her ihtimale karşı mide koruyucu hap alın şuan aç tok farketmez sonra düzelecek diye düşünüyorum
DamlaTa Anneyim11 hiç beklemeden doktora gidin, direk gaita testi isterler zaten. Kan mı değil mi belli olur. Eğer mide kanaması ise daha başlarıdır vakit kaybetmeyin geçmiş olsun🥺
Anneyim11 DamlaTa mideme hortum falan sokuldu kaç kere kan tahlili yapıldı bilemiyorum neyle ilgili yediğin dokunmuştur dedi bide muhtemelen dikkat etmek gerek koyu kahveydi ben siyah algıladım halen koyu kahve çok afedersiniz tekrar
Busraayar Anneyim11 benim kızım da koyu kahve yapıyor doktor mamayı değişti ama hala neden yapıyormuş me dediler