Eski9 Aranızda masaj salonuna giden var mı ? Şu sıralar acayip masaja rahatlamaya ihtiyacım var ama güvenemiyorum bilmiyorum hiç gittiniz mi yoksa otur oturduğun yerde mi dersiniz 😁🙈
1_anne Eski9 valla bacım hiç gitmedim. Kuaföre zor gidiyorum oraya da hiç gidemem bu saatten sonra. Adam akıllı kocalar olsa miss gibi yapardı masajı ama yokk:)
Yarim_Kilo_Kiyma Eski9 Hamam, havuz, masaj paketim var. On numara beş yıldız keyif vallaha. Git canım harika oluyor
Eski9 1_anne valla yok adam hasatimi çıkarıyor her yerim ağrıyor resmen dayak yemiş gibi kalkıyorum 😁😁 yegenlerim kuzenlerim falan çok güzel yapar aslında ama görüşemiyoruz 😁 yada böyle saç spalari falan videoları izliyorum öyle bir uykum geliyor ki anlatamam 😁
MinnakvLiva Biz gidiyoruz eşimle fırsat buldukça Çocuktan önce hep giderdik ama şimdi anneme bırabilirsek işte
Eski9 MinnakvLiva hiçbir bilgim ve mekan araştırmam yok hangi ildesiniz İstanbul avrupadayim ben valla çok istiyorum 😁
Eski9 Beraninannesii valla param olsa giderim su Sapanca welnessa da yok 😁 sıcak havuz masajlar falan of ya valla çok sinir stres doldum vücudum kaskatı kesiliyor sanki 😔
Beraninannesii Eski9 Ben Kocaelideyim Gölcük yazlık ılıca var oraya gitmek istiyorum eşimde belediye çalışanı %50 indirimi var . Tek sıkıntı bebeğe bakacak birini bulmak 😂
Eski9 Beraninannesii hmmm anladım inşallah gidersiniz iyi gelir valla bende çocuklar büyüdüğünde eşimle bir kaç günlüğüne böyle bir yerlere kaçmak istiyorum gerçekten 10 yıl oldu evleneli son 8 yıldır bir an yalnız kalamadik kocamı özledim resmen 😁😁