NimetSacal Kızlar bebekleriniz kaç aylıkken döndü başını kaldırdı 🥰 2ay 19 günlüğüz biz daha biraz çabalıyoruz ama olmuyor ☺️
Waffle NimetSacal Benim kızım 3 buçuk aylıkken sirtustunden yüzüstü dönmeye başladı halA öyle devam ediyor bakalım 😊 tabi her bebekte farklı olabilir
Farahzeynep NimetSacal 2 aylıkken sağa sola dönmeye uğraşıyordu, 3 aylıkken döndü, 4 aylıkken yüzüstünden sırtüstüne dönmeye başladı. 🙄
NimetSacal Deletedmom277 yavrum napsın annesi senin minik bebeğin olmak istiyordur hep ondan öyle geç geç yapıyordur 😂😂 bende Hersey biran önce olsun istiyorum da işte olmuyor 😂
Kadirnur 2 aylikken basladi donmelere :) suam 5 aylik emekliyor nerdeyse masallah subhanallah 🧿🧿 bizimki biraz hizli simdide dis cikartiyor mizmiz:)
Aselina53 NimetSacal 3ayını birkaç gün geçti dönmeye başladı şuan 4aylık günün büyük kısmını yüzüstü durarak geçiriyor bazen sıkılıp ağlıyor sırtüstü çeviriyorum hemencik yüzüstü dönüyor yine ağlıyor bi değişik 🤣
milaseren NimetSacal şuan çok erken diye biliyorum. Her bebeğin bireysel gelişimi farklı genetik faktörlerde etkili. Benim bebeğim 5 aylıkken dönmüştü dönüş o dönüş durmadı bir daha🙈
AlyaMerveMina NimetSacal sizin dedıgınız gibi o ayda kafasını kaldırıyordu yan donmeye calsııyordu ama tamaen 5 aya yakın donmeye basladı şiödi 5 ay 15 gun oldu emeklıyır her bebege göre değişiyor
akillibidikcgty NimetSacal benim bebeğimde 2 ay 8 günlük yan duruyor biraz daha gayret ettimi tam olacak 😂😂