Gzd Kızlar, bebeğim 6 aylık oldu, saat başı uyanıp emmek istiyo emmeden geri uyumuyo emzik veriyorum ağlamaya devam ediyo almıyo, daha önceleri böyle değildi. Gün içinde 3 saatte bi emziriyorum, gece bu kadar sık emmek istemesi normal mi, acaba sütüm mü artık doyurucu olmuyo🙇🏽♀️Sizlerde nasıl durumlar?
melissrn Gzd 6 ay 22 günlüğüz bizde aynı bu şekildeyiz artık napıcam bilemiyorum emiyor meme Ama öyle doyucak kadar değil 5 dk sürmüyor emmesi geri uyuyor sonra ya 1 saat hatta bazen 15 dk sonra geri uyanıyor😢
Adelimmm Gzd benımde öyle 6 aylık bazen gece uyku sersemı ağlayabılıyorm sbahta hatrlayıp utanıp gülüyorm. Yarım saatte bıle kalktığı oluyor sanırım bu ay öyle gececk
Masalim Gzd canim benim kizimda ayni mahfediyo beni normalde hic uyanmazdi bisey oldu kiz geceleri cok fazla uyaniyo
Gzd melissrn aynen öyle ya değişik bi ağlama şekli var bide hiç bi türlü susturamıyorum emzirmeden, uyku nedir unuttum ☹️
Gzd Adelimmm yaa herkes öyle sanırım, bende ağlıcak noktaya geliyorum, zaten uykuya dalmak çok zor oluyo tam dalıyorum oğlum uyanıyo 😶
Masalim Yenianne canim benim sutum resmen fiskiriyo ek gidayada basladim ama yine ayni doymadigi dan degil aliskanlik haline getirdigini dusunuyorum cunku iki cekip birakiyo memeyi
Nurdanhakan Gzd aynı durumdayım bazen emmek için değil ağlamak için uyanıyor hatta bazen de emmiyorr zar zor tutuyor gögüsümü geçen gün diş çıkardık doktor tüm bunların sebebi diş döneminde olduğu için dedi sabaha kadar abartmıyorum 7-8 kesin kalkıyorum fazlası var ama eksiği Yok
Gzd Nurdanhakan yaa biz daha diş çıkaramadık belkide ondandır huysuzluğu ama hiç halim kalmıyo artık emiyo uyuyo diyip beşiğe koyuyorum uyanıyo hoopp en baştan uyutmaya çalış 🤯
ArasinnAnnesi Gzd canım gece yatmadan doyurucu muhallebi yap yedir bi de öyle dene eğer uyanmazsa sütun yetmiyordur biz de 7 ay 15 günluguz ben öyle yapıyorum
melissrn Gzd gece gece yıkıyor ortalığı böyle bir ağlama yok memeyle susuyor ancak bi arkadaş ağlıyorum demiş bende öyleyim valla ağlıyorum çünkü sürekli kalkınca dengem şaşıyor kapı duvar ne varsa kafamla dalıyorum😂😢🤗sonra sinirler iyice bozuluyor tabi inşallah geçer Allah yardımcımız olsun
Masalim Gzd canim benim kizim 8 aylik 11 haftalikta hamileyim emziriyorum hic gucum kalmadi valla biseyde yiyemiyorum bulantidan ama sabrediyorum emzirmeyi birakmayacagim gunduzleri uzun uyutma uzun uyuyosa uyandir gec uyut biraz duzene girdi benimki yoksa emziremezdim
Nurdanhakan Gzd aynı durumdayız tam uyuyor diye koyuyorum gene uyanıyor yine memeye alıyorum tam uyudu artık diyorum çünkü ben o sıra direniyorum bayılmamak için uyuyor die yatağına koyup yatağa giriyorum gene uyanıyor kucağımda uyuyor ama bıraktığım an kalkıyor bizimkini ben dişe bağlıyorum sizde bi baktırın allah hepimize bol enerji versin
ArasinnAnnesi Gzd canım ben pirinç unu yada irmik yapıyorum içine tatlandırmak için pekmez yada meyve koyuyorum bi dene istersen
Deleted0089 Gzd korlutmayin beniiii 5 ay 25 günlük benim kızımda.. 5. Ayda çok fena Bi atak geçirdik bu ayda olur diye çok korkuyorummm
Gzd Deleted0089 canım bizimki 5.5 aylıktan beri böyle😁korkma sanırım olsa şimdiye kadar olurdu seninkide umarım olmaz ☺️
Gzd Masalim yaa Allah yardım etsin canım sanada, yok gündüzleride yarım saat en fazla 50 dk uyuyo zaten, bende düşünüyorum hamile kalsam bu çocuğu nasıl uyuturum diye, kucağımda sallıyorum, ayağımda sallıyorum, ayağa kalkıp kucağımda sallıyorum 🙈
ArasinnAnnesi Masalim canım benim bildiğim hamileyken emzirilmiyor babaanbemgil hep öyle der ama bilemem senin kararın tabiki iyi olmazmış