Nurakin077 https://www.hizliresim.com/q51ufsz Anneler sizce diş mi sert gibi de değil gibi de anlayamıyorum
dumeka Nurakin077 bebeğiniz kaç aylık? Diş gibi duruyor ama emin olamıyorsanız doktorunuza götürün isterseniz. Bir de eğer dişse ve 6 ayı geçtiyse yeşil soğan verebilirsiniz hem antibiyotik özelliği var hem ağrısını hafifletir . Geçmiş olsun ☺️
Nurakin077 dumeka 5 ay 18 günlük canım ya eşimin iş programı yüzünden götüremedim ilk fırsatta gidicez
dumeka Nurakin077 eğer dondurucuda sağdığınız sütünüz varsa dişine sürebilirsiniz çok rahatlatıyor. Veya biraz sağıp dondurun sonra onu dondurma gibi yalatın soğuk uygulama iyi gelecektir bize doktorumuz tavsiye etmişti.
Aysnrgvvnc Ayy aynı kabarık beyazlik oğlumda da var felaket derecede ağzına dislik yada eoini koyduğunda bagirmaya başlıyor ısırarak
dumeka Nurakin077 hiç bir şey olmaz merak etmeyin ☺️ Tam tersi boğaz enfeksiyonuna bile soğuk uygulama iyi gelir. Ben sürekli buzlu süt yalatıyorum burnu bile akmadı daha çok şükür ki olduğum şehir soğuktur.
66arasim Nurakin077 Bu benim bebeğimde de var bir kaç haftadan beri diş değil önce sol taraftaydi şuan sağ tarafında diş değil ama ön alt diş etleri baya kabardı çıkacak gibi