3bebeli_ana Kizlar az önce Instagram da gördüm yarın yatacakmis bu işlerle ilgilenen biri paylasmis bekleyenler vardı haberimiz olsun ☺️🤲
Musabnannesi 3bebeli_ana mesela bana kabul edildi yazısı çıktı diyelim yeni başvuru yaptım para iban hesabına mı yatıyor yoksa pttye mi
3bebeli_ana Hafsaninannesii Merve789 Kralkralice Musabnannesi kizlar yorum yapamıyorum az önce kusura bakmayın kısıtlama falan yazıyor du şimdi düzeldi .. aile destek paketi devletin sağladığı bı yardım e devletten sosyal yardım yazıp bakıyorsunuz basvuru yaoiyorsunuz bende ilk kez başvuru yaptım kabul edildi bu ay olilk defa alacağım inşallah
3bebeli_ana Kralkralice şey hesap adı vermek yasak değilse vereyim sosyal yardımlaşma diye yazıyorum ilk çıkan sayfada bı adam var o anlatıyor . Adını bilmiyorum yeni takip etmeye başladım bende
Sedacyln Musabnannesi pttye yatıyor canım.e devletten kontrol edebilirsin yattıysa hesabına aktarabiliyosun parayı
Sedacyln 3bebeli_ana hayır yatmıyor ibana. Pttden çekmek istersen ordan sana ptt kart veriyorlar amam bu kart norml ptt kart gibi kullanamıyorsun. Sadece devlet para yatırabiliyor içine ve herhangi bir yerde geçmiyo kart sadece pra çekiyorsun. Ona yatıyor heray
3bebeli_ana Hsyn9Karan yarın yatiyormus canım insatgramda gördüm bende Hızır gibi yetişti çok şükür 🤲