Alitugra17 Babyboyyy benim oğlum 4 aylık olacak reflüsü var doğduğundan beri kusuyor ağız burun fışkırtarak valla😥😭
Zeydeymen Babyboyyy 3 olduk doğduğundan beri kusuyor memeden çeker çekmez tekrar ağzından geliyordu fışkırarak kusuyordu
Zeynepbsr Kızım 2 aylık doğduğundan beri sık kusma, hırıltı nefes alıp verme, omzumuza yatırdığınızda kendini geriye doğru atma, karnına dokunduğunuzda huysuzlanma gibi belirtileri vardı doktor reflü teşhisi koydu. Kafasını yükselterek yatırıyoruz ayrıca en az 2-3 saat arayla besliyorum şikayetleri azaldı.
HamzasMomy Zeynepbsr hiriltili nefes alma hepmi oluyordu? Benim bebeğim de çok kusuyor bazen emer emmez bazen daha sonra. İlk zamanlar mamayi çok kusmuyordu simdi onuda çıkarıyor. Hirilti bizdede var ama sürekli değil
Zeynepbsr Kızım 2 aylık doğduğundan beri sık kusma, hırıltı nefes alıp verme, omzumuza yatırdığınızda kendini geriye doğru atma, karnına dokunduğunuzda huysuzlanma gibi belirtileri vardı doktor reflü teşhisi koydu. Kafasını yükselterek yatırıyoruz ayrıca en az 2-3 saat arayla besliyorum şikayetleri azaldı.
Zeynepbsr KKızım 2 aylık doğduğundan beri sık kusma, hırıltı nefes alıp verme, omzumuza yatırdığınızda kendini geriye doğru atma, karnına dokunduğunuzda huysuzlanma gibi belirtileri vardı doktor reflü teşhisi koydu. Kafasını yükselterek yatırıyoruz ayrıca en az 2-3 saat arayla besliyorum şikayetleri azaldı.
Babyboyyy Benımki doğdugundan beri değil yanda öyle bilmiyorum ama fışkırarak kusmuyordu bugun öyle kusmaya basladı acaba üşüttü mü yoksa reflü mü bilmiyorum