Nrnbirol 9.5 aylık erkek bebeğim var arada bir kafasını tokatlıyor banada vuruyor bazen sert vuruyor baya şap şap die nie böle yapıyor anlmadım kulak arkasında yara var alerjik gibi kurumuş biraz pişik acaba ondan mı yoksa dişleri çıktı patlamış ondan mı anlamadım sizce neden
Gamzeyildiz15 Nrnbirol Merhaba. Oğlum yaklaşık 2 hafta öncesine kadar sürekli kendini tokatlıyordu. Daha çok kulak bölgesini. Ardından bardak ile su içirdim bir baktım dişi çıkmış. Şuan vurmuyor. Belki diş geliyor olabilir sizede 🤗
Yasedem Nrnbirol valla benimkide o aylarda başladı ve şuan 16 ayı biticek hala öyle ama azaldı eskisi kadar değil ya ısırıyor ya vuruyor yada kendi kafasını bir yere vuruyırdu yada kafasına vuruyordu
Tgb_ Benım oğlumda 11 aylık ve evet araara kafasına vuruyor bende dıs dıye dusunuyorum ama bekleyeyım burada
Yelizaksoy Yasedem merhaba bende bunkonuyu arastirirken sizin yaziniza denk geldim oglum 13 aylik kendi kafasina vuruyor yada kafasini yere vuruyor sizin gecti mi yada nasil bi yol izlediniz ben cok sinirleniyorum onu oyle gorunce ve aşırı bağırıyor