Duygugul Kızlar bebegım 2 aydır gündüzleri emmıyor sütüm azaldı artık ne yapsam artar 3 saatte bır 70 cc cıkıyor adette oldum düştü
momsss Duygugul Ya allah aşkına bunları internetten de araştırabilirsiniz 70 cc süt çıksın diye insanlar neler neler yapıyor sizin sorduğunuz soruya bak. Bizim milletimizin tek dersi şükürsüzlük bunu da bugün görmüş oldum.
Edali2602 Masallah sizin yine iyi benımki de gündüzleri emmiyor 3 ay 20 günlük 3 4 aylarda meme reddi oluyormuş onu yasıyoruz artık mama ağırlıklı besleniyor 2 ayına kadar hep emzirdim ama artık düzenli emmediği için çok azaldı sağım yaptığımda 10 20 cc çıkmıyor bile 😞
Duygugul Edali2602 cnm benımde öyle oldu sonra tekrar 10 dk sağ 10 dk dinlen yöntem ıle yükselttim ama artık çok uzun zaman oldu oda işe yaramaz oldu 2 aydır emmıyor hıc gündüz
Duygugul momsss benım bebegım 8 aylık ve gunduzlerı kaşıkla ıcırıyorum cunku ve geceleri emıyor 70 cc gece yeterli olduğunu düşünmüyorum hanımefendı
Pdr Sağma aralıklarını sıkılaştırın. 2 saatte bir 10 ar dk deneyin. Ne kadar çok uyarı o kadar süt olur.
Edali2602 Duygugul bende pes ettim sanırım artık yeter ki doysun sağlıklı olsunlarda hepsi bir denemediğim yol yemediğim yiyecek ilaç vitamin kalmadı olmayınca olmuyor bu süt bünye meselesi
Damla28 81 günlük bebeğim emzirme şansım olmadı bnm yüzünden ne kadar içtiğini bilim dıye hatta ilk üç gün mana vermiştik vb çocuk alıştı biberona göğüs de içio ama iki dakika bn 3 aydın sağıyorum 2.3 saatte bi Yapın bnde 60 gelıyordu ilk ayönceden şimdi en az 90 hiç su içmediğim Zaman normalde 120.160 gelıo bebeğim 100 içio hatta 90 sizde şağın arttırın