GSevilay65 Hanımlar Merhabalar Kızım 10 aylık dün tartıldım şaka gibi 10 kilo vermişim şok oldum hamile kaldığım kilo 68 doğuma gttigim kilo 78 şuan 68 Kilodayım :) sizlerde durumlar nasıl
Hilal-95 GSevilay65 oğlum doğduğunda ben 58 kiloydum 7. Ayda 52 şuan 50 kiloyurm 12. Aya gireceğiz ama genede karnım bir yumuşak sinir oluyorum sporda yapamıyorum 🤣🙈🤦🏻♀️
Acu_ GSevilay65 44 ile hamile kaldım 63 kilo oldum. Oğlum 7 aylık olacak 45 kiloyum aşırı üzgünüm. Gidiyorda hala
Hilal-95 GSevilay65 evet hafif ya normalde doğum yaptım aslında korse feln taktım ama eşim spor yaparsan geçer diyor ama nerde ben de o istek azim🤣
092022 Hamilelikte 12,5 kilo almıştım. Doğumdan sonraki 45. gün falandı 12 kiloyu vermiştim 😬 yarım kilo hala benimle, sanırım göğüsler 🤭
GSevilay65 Ne spor yaptım ne diyet hiç bişi yapmadm sadece kahvaltıda 2 yumurta hasliorum kızıma da 1 tane onla onu yiyorum Coco cips tatlı şeyleri hayatımdan çıkardım bol su iciorum bide
GSevilay65 [silindi] valla hareket ve kahvaltı düzeni olunca veriosun canlar ben akşam geç yemeği bıraktım Coco cips yemiyorum günde bir tane kahve iciorum kahvede kilo verio