Anne12345 Merhaba arkadaşlar ben 4 ay önce sezeryan doğum yaptım. Sadece bir kere adet oldum oda 15 gün kadar sürdü birdaha da adet olmadım😬 hapla korunuyorun hamile kalmaktan çok korkuyorum benim gibi adet olamayanlar var mı sizce normal mi
Prensesannesi2022 Anne12345 bende 4 ay önce sezeryanla doğum yaptım 40ım çıkana kadar 38 gün boyunca az az da olsa kanamam oldu ama o günden sonra bir daha olmadı prezervatif+geri çekilme olarak devam ediyoruz bizde bende korkuyorum spiral taktırmak istiyorum bı adet olsam
Fatos11 Anne12345 bende 2 aydır doğum yapmışım vr 3 haftadır adet oluyorum bir ara durdu gibiydi tekrar akıntı tarzında geliyor ama doktor normal dedi tabi ben endişeliyim
Benherseydenoncebiranneyim Evet emzirirken regl olmamak normalmiş.1-2 seneye kadar hatta. Ama sakın regl olmuyorum diye sütün koruduğunu düşünmeyin. Korunmaya devam
Dmr2 Benherseydenoncebiranneyim bende hapla korunuyorum etrafımdakiler kullanma ilerde çocuk düşünüyorsan sıkıntı okur diyorlar
Anne12345 Benherseydenoncebiranneyim yok bana 2 çocuk yeter artık kendimi riske atamam hapla korunuyorum ama genede insan adet olmayınca strese giriyor 😬
Anne12345 Nsumeyye1007 insan test yapmaya bile korkuyor inşallah yeni doğum yapmadan veya havalardan dolayıdır
Benherseydenoncebiranneyim Dmr2 valla hiç sıkıntısı olmuyor. O bir şehir efsanesi. Doktoruna danışarak ilerle bu konuda. Kondom ya da hap neyle korunuyosan korun ama sakın regl olmuyorum diye korunmayı bırakma 😄
Anne12345 Dmr2 ben daha öncede 6 ay kadar hap kullandım. Bıraktim 4 ay sonra hamile kaldım. Vücuttan temizlenene kadar hamile kalamiyorsun ama sonradan kismetinizde varsa sorun olmuyor
Anne12345 Fatos11 bende doğum sonrası kanamam bitti 2 hafta sonra falan gene hasta oldum ve 2 hafta sürdü. Ama yeni doğum yaptımn hormonların şuan alt üst bu konuyu sıkıntı yapma. Bende uzun uzun adet olsam sıkıntı yapmazdım ama insan olmayınca acaba mı diyor 😬