Songena19 10aylik kızım diş çıkarıyor ondan mı anlamadım zaten çok sık emzik emmezdi ama geceleri uyandığı zaman emzikle tekrar uyurdu artık emzikle uyumuyor illa meme istiyor bu yüzden çok sık kalkmaya başladı geceleri tekrar emziğe nasıl alistirabilirim
emayy Songena19 aynı durumdayız 6 aylıkken bıraktı çok sık uyanıyor emzik niyetine beni kullanıyor 10 aylık olcak hala alistiramadim.
rabia5038 Songena19 9 buçuk aylık bende aynı durumdayım zaten çok iştahlı emmedi emziği gece gündüz uğraşıyorum alması için ama direk memeyi gösteriyor kafayı yemek üzereyim
Kuzeymomss Songena19 3 aylıkken bıraktı, bazen iyikide bırakmış diyorum çünkü ileride bıraktırması çok ama çok daha zor. Çevremdekilerden biliyorum o yüzden zorlamadım hiç
expectopatronum Songena19 benimki de 2 aylıkken bıraktı o günden beri gece sabaha kadar memede alıştıramadım geri 😬
Songena19 rabia5038 ay en kötüsü gece oluyor saat başı uyanmaya azda olsa çözüm oluyordu şimdi meme istiyor emziği verince istemeyip ağlıyor 😭🙄
rabia5038 Songena19 aynen ben birde sadece memede uyutmadım mayışınca hep emzik verdim ona rağmen artık almıyor biliyor ve ağlıyor
mry0909 Songena19 bence hiç üzülmeyin. Bıraktırmak istediğindede çok zor bırakıyorlar. Kızım 2 yaşını geçmişti zar zor biraktirdim. Tabi gece daha sık uyandı ama bırakması da çok iyi oldu.
mavigiller Songena19 benimki hiç almadı keşke alsaydı beni emzik olarak kullaniyor 3 aylık olduk hala yara göğüslerim 🥲🥲
bilgekizinannesi Songena19 benim kızım da çok meraklı değildi 5,5 aylık bi kez daha bırakmıştı parmak emmeye başlayınca geri alıştırmıştım. Ama şimdi ağzına soktuğum gibi dişini kaşıyor almıyor