Sezendolmus Dünden beri inmiyor. 37-38,3 te takılıyor. Carpol verdik. Dr gittik idrar ve kan istedi eşim kabul etmedi. Damar yolu bulamayıp bebeği acıtıyorlar diye sizce gidip yapmalı mıyım? Evde antibiyotik var gereksiz kullanmak istemiyorum
Mizmizmyrtle Sezendolmus tabiki de gidip yaptırmalısınız bulamayıp acıtıyorlar diye bir sebep mi var onun iyiliği için ayrıca kafanıza göre antibiyotik kullanmayın zaten kesinlikle benim oğlumda dünden beri hasta gece ateşlendi gecenin 4 ünde direk hastaneye götürdüm ne gerekiyorsa yaptılar antibiyotik yazdı 5 gün kullan sadece bir daha verme dedi bir de ateş düşürücü farklı bir şurup verdi
Deletedmom_32 Sezendolmus tabiki de kafana göre antibiyotik verme ikincisi eşini dinleme idrar ve kanına baksınlar
Mirac_21032019 Sezendolmus sacmalamayin allah askina yaa.Doktora sormadan rahatsizliginin ne oldugunu bilmeden antibiyotik kullanilirmi.Her enfeksiyonun antibiyotigi farklidir.
ilknurmihra Sezendolmus 38 geçene kadar ateşe müdahale etmeyin eczaneden %2 lugol iyot alın 50 ml suya 20 damla damlatın ve ateş olan yerlere sürün veya püskürtün yarım saat içinde ateş düşüyor Allah’ın izniyle