Noname21 3 yas için dogum gunu elbisesi almak istiyorum trendyola vaktim bulamadım güzel tatlı birsey olsun istiyorum günlük olmasin yani . Site önerisi olan var mı acaba
lalbg Noname21 le mabelle🥰 le petit mico❤️ En sevdiğim bunlar. Le mabelle’de indirim var ben kızıma tütü etek ve birthday girl yazılı t shirt ve 2 yazılı taç aldım (2 yaşına girdi bizimki/)) çok uyguna aldım ve çok güzel oldu😊
Noname21 Tatlican elbise işte anne kız kombini şeklinde değil ama oyle de olabilir var mı bildiğin bir site 🤣
cutiebun_ valla sizin için şöyle bakayım dedim ama fiyatları görünce kaçtım 😂 hepsi burada bu arada 😊
Noname21 cutiebun_ bu markayı gördüm ama pahalı geldi bir organizasyon olsa alirim belki ama cekirdek aile için biraz gereksiz oluyor 🤣
cutiebun_ Noname21 ah evet bir organizasyon olsa olurdu gerçekten çok güzeller ama pahalı el işi olduğu için. çekirdek aile için gerekli değil katılıyorum 😊😂
lalbg Noname21 biz aile arasında kutladık. İlk yaşında güzel bi elbise almıştım ama şimdi 2 yaş olduğu için çok abartmadım. Kombinini atayım fikir olsun;