Benisahtesevme2 Evet arkadaşlarım Sımdıden yer ayırtmak ıstıyoruz Esım anltalya dıyor ben fethıye Sızler ne dersınız Oralara gıdıp memnun olduğunuz oteller var mı??
Sultanbulut Benisahtesevme2 fethiye liberty otele gitmiştik cok memnun kalmistik tavsiye ederim cok guzel bi yer
TheBaby Benisahtesevme2 Canım ocak ayından sonra yeni fiyatlar belli olunca ayırıyorlar. Vben o yüzden hher sene ocaktan sonra ayırtıyorum
Emir_mom Benisahtesevme2 Antalya’ya hiç gitmediyseniz kesinlikle tavsiye ederim hergün bir ilçesini koylarını gezersiniz.Biz kemerde kalmıştık tekne turuyla koyları gezdik suluadaya gittik hergün farklı plaja gittik fln çok güzeldi terapi gibi geldi 🥰
MinnakvLiva İkisinide gidin aracınız varsa geze geze koylarda tekne turları yaparsınız sonra otelinize geçersiniz, tek yerde sabit durunca hele otelse hiç tatil gibi olmuyor
anonimhanim_ Benisahtesevme2 ha yok tabi ki bende gezmeden yanayım hep gezmeli tatil yaptım bu zamana kadar havuz mu deniz mi seçeneğinden havuzu seçtim 😅 yoksa gezmek tabi ki bu yıl çocuk için gittim balayından sonra ilk kez havuzlu tatil yaptım bana kalsa gap turu yapacağım ama çocukla olmuyo işte o eğlensin istiyorum
Emir_mom Benisahtesevme2 Tabii biz elijahotel de kalmıştık gayet temiz çalışanları ilgiliydi memnun kaldık☺️Netten resimlerine ve yorumlarına bakabilirsin 🌸
Emir_mom Benisahtesevme2 Önerdiğim otelin bir diğer güzel tarafı arka tarafı doğa yürüyüş alanı ve plajlara yakın olması👍🏻
Benisahtesevme2 Emir_mom Butık otel tarzı mı burası kuzum bızde çocuk varya böyle koşup oyanayacagı aktıvıte alanı da olsun ıstıyorum