kar_kristali Kızlar merhaba birşey soracağım. Aile destek yardımı ve elektrik yardımı çıktı bize. Doğalgaz kayınbabamın adına. Doğalgaz başkasının adına olup çıkan varmı. Nasıl başvuru yapmalıyım. Sosyal yardımlaşma vakfına gitsem yardımcı olurlarmı
ybk2019 kar_kristali ya ben şimdi sosyal yardım alıyorum 450 tl elektrik faturası da cıktı esimin üstüne kayıtlı diye ona çıktı, ama ayrıywtten doğalgaz ödemesi almıyorum yada nereden bakılıyor ayrımı başvurıyoruz
kar_kristali Masalikra1 evet şuan yoğun canım. Ödeme günü olduğu için sayfa kitlenmiş yoğunluktan. Yardım başvurusunu ben yaptım. Aslında elektrikte kayınbabamın adına. Bir kaç gün önce eşimin telefonundan baktık. Elektrik yardımını oradan öğrendik
kar_kristali [silindi] doğalgaz yardımımı? Ben doğalgaz başvurusunu e devletten yapayım dedim geçen aylarda başvurdum en son doğal gaz abonman numarasını yazdım bu numaraya ait abonman bulunmamaktadır dedi doğalgaz yardımı almak istemiyorum seçeneği otomatik işaretlendi başvuru öyle kaldı. Onda hala süreç devam ediyor diyor. O yüzden kafam karışık acaba çıkmayabilirmi diye. İptal edip silemedimde o başvuruyu
ozgebalc [silindi] elektrik yardım bende görünmüyor doğalgaz var elektrik mesela yattıktan sonra mı görünür eşimde falan
kar_kristali Mrv_mrv arama yerine sosyal yardım başvurusu yazıp yeni başvuruya tıklayın ve formu doldurun
kar_kristali ozgebalc canım sosyal yardım başvurusunu kendi edevletimden yaptım. Elektrik yardımını eşimin e devletinde bakınca gördük. Bir eşinin e devletinden gir bak belki çıkmıştır
[silindi] ozgebalc ben sosyal yardm almıyorum ckmadı bana ablama cktı ablamn ellektirik ödemesi hazr yazıyo
ybk2019 kar_kristali ya ben şimdi sosyal yardım alıyorum 450 tl elektrik faturası da cıktı esimin üstüne kayıtlı diye ona çıktı, ama ayrıywtten doğalgaz ödemesi almıyorum yada nereden bakılıyor ayrımı başvurıyoruz
kar_kristali ybk2019 canım şimdi sosyal yardımlaşma vakfın aradım e devlet üzerinde doğalgaz yardım başvurusu yapılacakmış.