Balkizlarim NurY 34 aylık tüm oyuncaklar ile oynar evcilik balon çıkarma çuval oyunu yarış resim boyama vesaire öyle sabit şeyde durmuyor canım 🙈😘
Halimea NurY 2 yaşındaki oğlum suan 30lu yapboz lego . 3 yaşındaki oglum kücük uçağıyla bu aralar oynuyo
Birdunyabircennetannesi NurY 17 aylık ve en sevdiği oyuncak benim 😅 Şaka bir yana araba aşığı legolarla beraber oynarsak oynar. Kitaplarını sever. Ve mutfaktaki kap çanak aşığı 😅
Hollymolly NurY 10 ay 10 günlük oğlum. Şu ara en sevdiği oyuncak fişler price eğlence kulesi diye geçiyor sanırım. Kule oluyor ic içe geçip top olabiliyor. Renk renk zaten. Onları birbirine vurmayı seviyor top olarak döndürmeyi de
HappyKids Bazı şirin öneriler bıraktık🎈 https://ty.gl/rjngtwg9n5 Kısa linki açamayanlar BURAYA TIKLASIN
NurY Balkizlarim 20 aylık oğlum bir seviyor bir sevmiyor oyuncaklarını bende anlayamıyorum 🥰 , acaba ne zaman tam anlamıyla anlamlı bir şekilde oynamaya başlayacak diye bekliyorum muhtemelen 3 yaşında falan
Nazlican 11 aylık. Hiçbir sevdiği oyuncagı yok, ev oyuncak dolu ama o genelde kek kalıbı, ya da ellerini koyup kayabileceği leğenleri tercih ediyor 😄
Balkizlarim NurY çocuktan çocuğa göre farklılık gösterir canım bakarsın birbay sonra kavrar benim kız mesela ablaları ile oynaya oynaya kavrıyor her gün yeni bir şey 🍁😘
Bebeklerhastaolmasa NurY benim de oğlum 20 aylık oyuncaklarına düşkün değil hemen sıkılıyor anca beraber oynarsak biraz oynuyor. En sevdiği şey dağıtmak. Pipet aldım 50 tane. Ayakkabi kutusuna delikler açtım icinden geçirsin diye biraz oynadı onunla. Pipetleri renklerine göre ayıralım diye uğraşıyorum ama hepsini saga sola fırlatıyor. Psikolog da gelişim testi yaparken yasitlariyla vakit geçirsin dedi bu durumu söylediğimizde
NurY Balkizlarim kesinlikle öyle . Birde anlamlı oynamaya başlayınca sanırım zevk aliyorlar artık , oyuncakların amacını öğrenince daha bir güzel oynuyorlar
NurY Halimea ay ne güzel maşallah bende oyun hamuru yapboz , legolar ve bir kaç kitap daha almak istiyorum kış geldi ve bol bol etkinlik yapmak lazım
anonimhanim_ NurY hepsiburadada doğal oyun hamuru indirimdeydi 120 tllik oyun hamurunu 80 tlye aldım 9 lu bencede oyun hamuru şart 👍
RuzgarGulsah 22 aylık oğlum en sevdiği şu an legolar diye bilerim daha çok açık uçlu materyalleri seviyor evcilik oynamaya ayrı bayılıyor 🥰
NurY RuzgarGulsah yaa ne güzel maşallah benim oğlum 20 aylık lego alıcam fakat güzel bişey olsun istiyorum 🙏
RuzgarGulsah NurY Bizde hem uygun fiyatlı hem Lego duplo var alıcaksınız Lego duplo derim içinden çıkan figürler çok hoşuna gidiyor oynatabiliyorsunuz çok güzel oyun kuruluyor 😍
AslanannesiAyse anonimhanim_ benim oğlum 1,5 yaşında denemek için aldım küçük bir hamur ama onu sakızmış gibi ağzına koydu birdaha da vermedim
RuzgarGulsah anonimhanim_ Yani şöyle köprüler yapıyor ağaç yaptı bugün şaşırdım 😅 insan figürlerine ev yapıyor kendince ☺️
ZeynepAliMurat Birdunyabircennetannesi NurY bu ara en NurY bu ara en sevdiğimiz kitaplar ☺️ Bebeğim 11 aylık resminde sorduklarımı söylemeye bile başladı
Aybars-mom160821 Birdunyabircennetannesi aynen ya bu oğlan bebelerinin kap çanak aşkları ne olacak bugün koca sürahi mi kırdı 😁😁