Yekyek12 Bebeğine rezene çayı veren var mı acaba? Ben 2 gündür deniyorum, kendimde içiyorum. Günlük olarak kendim bir fincan en fazla 2 fincan. Ihlamur demlerken içine bir çay kaşığı rezene atıyorum. Oğluma ise bir çay bardağında demlediğim rezeneden ılıtıp 2 çay kaşığı veriyorum. Sanki eskisi kadar gazı yok, uykuya geçişte zorlanıyor memesiz olmuyor ama uyuyunca da gündüz uykusu bugün 4 saati buldu. Seviyorum uyanıyor fln ama bir süre sonra tekrar dalıyor 😊 uyusalar bir türlü uyumasalar, uyanmasalar başka türlü 😀
sabirsizbebek15 Yekyek12 ben kimyon rezene karıştırıp kendim de içiyorum bebeğe de veriyorum 2 çay kaşığı
OzlemAlisa Yekyek12 bende kimyon rezene anason kaynatip iciyorum ama bebegime cok sancılı oldugunda bir iki kasik vermiştim uykuya fayda ettiyse devam edeyim bende kızım zorlaniyor uykuya geciste gece uyaninca 4 saat geri uyumuyor 🤷♀️
handegunas Deletedmom388 benim de 16 günlük. Her gün bir çay kaşığı Rezene anason kimyon çayı veriyorum ben de. İçim hiç rahat etmiyor. Her gün internette araştırıyorum verilir mi diye 😢 ama bi tek bu şekilde rahat uyuyor yoksa hep gaz sancısından ağlıyor.
handegunas Deletedmom388 benim de 16 günlük. Her gün bir çay kaşığı Rezene anason kimyon çayı veriyorum ben de. İçim hiç rahat etmiyor. Her gün internette araştırıyorum verilir mi diye 😢 ama bi tek bu şekilde rahat uyuyor yoksa hep gaz sancısından ağlıyor.
Deletedmom388 handegunas Aynen öyle ben de hiç vermek istemiyorum ama zararı yokmuş sanırım doktor da rahatlatır dedi biraz gaz sancısı oluyor rahatlıyor o yüzden veriyorum mecburen😟😟
Prensesannesi1234 Kizlar benim kizim da 43 günlük 1 cay kaşığı rezene versem olur mu yani gece rahatca uyumasi icin🤔🤔
handegunas Deletedmom388 doktorun vermiş olmasına sevindim 🙏🏻 Öyle dediyse yoktur bir zararı herhalde 🙄 🙏🏻
handegunas Deletedmom388 doktorun vermiş olmasına sevindim 🙏🏻 Öyle dediyse yoktur bir zararı herhalde 🙄 🙏🏻
Deletedmom388 handegunas bence de🙏🏻 Annemler falan da hep söylüyor verilirmiş ama doktorun söylemesi tabi insanı rahatlatıyor😊