Deletedmom_39 uykusuzhergece_ irobot canım ama silme özelliğim yok. Halıları topladıktan sonra kendim silerim 😝😝
Lina-20 uykusuzhergece_ roborock s5 kullanıyorum memnunum halıları kaldırırsak güzel siliyor ama sürekli kaldırmakla uğraşamam valla zor yani.ben daha çok süpürttürüyorum
Birbebetobiranne uykusuzhergece_ Roborock s7 kullanıyorum çok çok memnunum özellikle çocuklu ev için harika. Süpürmesi kadar silmesinden de çok memnunum
tugba2511 uykusuzhergece_ Roborock s6 maxv kullanıyorum aldığımdan beri diğer süpürgeyi kullanmadım. gayet memnunum
HappyKids İndirimlerle birlikte en çok aranan ürünlerden biri de robot süpürgeymiş. ☺️ En çok satanlardan bir liste hazırladık. Annelerimiz de memnun kaldığı markaları yoruma yazsın🎈 https://ty.gl/gzmf9fm7vv Kısa linki açamayanlar BURAYA TIKLASIN
Birbebetobiranne cocomelon33 Evet hali vb yüzeylerde paspasını kaldırıyor bende bu yüzden tercih ettim çoğu markalarda yok bu özellik
uykusuzhergece_ Bynkmrck kaç Metrekare eviniz?çoklu haritalama özelliği var mı? Roborock larda güzel ama çok pahallı ben 9 bin civarında bir robot bakıyorum
gzm23 Bynkmrck sadece süpürüyor mu aynı zamanda silme de var mı? Ben de almak istiyorum ama her kafadan bie ses çıkınca çok kararsız kalıyorum 😅
Byztnannesi uykusuzhergece_ roodmi eve plus aldım ben çok memnunum haritayı kendisi çıkarıyor silme özeliği de var
meg2022 uykusuzhergece_ Tefal explorer s75 silmesinden de süpürmesindende çok memnunum. Halıları yasaklı alan işaretleyip açık alanları sildirebiliyorsunuz oda çok işe yarayan bi özellik bence
Minikbirbaby neabot n2lite robot 🤖 bir haftadır kullanıyorum çok araştırarak aldım piyasadaki sırf ismi yüzünden robotlara çok para vermeye gerek yok 5500₺
Cerence Minikbirbaby hala kullanıyor musunuz acaba eltiminki bu model sorun yaşıyorum artık çekmiyor dedi. Ama baştan beri öyle çekiyormuş. Yani kırıkları vs çöm çekmiyormus.
TheBaby uykusuzhergece_ Roborock s7 moplu. Memnunum canım. Tabi gündelik için bunlar. Derin temizlikte yine tabana kuvvet