Meryemyagmur Kızlar 2.5 aylık kızım çok aşırı emzik emiyo ağzının kenarları kızarıyo resmen uyurken emzik ağzından düşse çığlık atıyo resmen emziği nasıl bıraktırabilirim acaba ?
sabirsizbebek15 Meryemyagmur neden öyle yapıyor bi yeri falan mı ağrıyor acaba. Genelde bebekler rahatsızken emme istwği duyarlar ya
[silindi] Meryemyagmur bızım kıde uykusu geldgı zaman ole yapıyor sadece uyku zamanında alıstırdık agzındn dusunce oda cıglık cıgluga oluyor cok aglamazsada gun ıcın de vermıyorum İlk baslar da belki zor olur ama gun ıcınde vermemeye calıs bence
Nisanur69_ Meryemyagmur ay ne güzel benim oğlan emzik almıyor dudağına değsin çığlık atıyor 2.buçuk aylık
Burhanaltintop Meryemyagmur benim de aynen oyle 1 aylık ama emziği bıraktırmak için erken bence bağımlı gibi rmiyo benimki de bazen korkuyorum
Meryemyagmur sabirsizbebek15 yok canım bi ağrısı olsa normaldede rahat olmazki ama benim kızım uyurken çok emiyo o kadar sert emiyoki ağzının etrafı kızarıyo bide emzik vermesem ellerini emiyo ne yapacağım anlamadım