OglumAlp Bu gün işe başladım ve oğlumu kokusunu herşeyini çok özlüyorum 🌹 Allahım sabır ver Oğluma da bana da 🥹
Mlkmhrrm OglumAlp Ne kadarlık bebeğiniz yavaş yavaş alışıyor hem anne hem bebek eve dönünce daha verimli zaman geçiriyorsunuz
Sebusebu OglumAlp hayırlı olsun canım. İlk hafta biraz zorluyor sonra bebekte sen de sürece alışıyorsunuz yanyana gelince cok daha keyifli vakit geçiriyorsunuz içini ferah tut💜
bebetom08 OglumAlp Ağlamak istiyorumm😢hassas konum bu Benim 11 aylık ve ben evdeyken dipdibeyken bile özlüyorum nasıl işe başlıycam benden daha iyi kimse bakamaz bilemez 😢😢😢 Gerçekten sabırr Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
aslnur Benim de iznim bitiyor ama uzatacağım bebeğim 4 aylık oldu nasıl yapıcam bilmiyorum süt sağmam gerekecek iş yerinde ya az gelirse napcam bilmiyorum
OglumAlp Sebusebu çok teşekkür ederim ❤️ İnşallah bakalım Ama şunu anladım iyi ki babane bakıyor yoksa rahat edemezdim hiç 😵💫
OglumAlp bebetom08 teşekkür ederim 🙏 iş yerim ile haftada üç gün anlaştık ve bu zamanda bu kadar rahat işi bi daha bulamam o yüzden işten vazgeçemedim ❤️
NisaSeda21 Bende 21 nde başlıcam işe 18nde 1 yaşına girecek ama nasıl dayanicam bende bilemiyorum. Allah’ım güç kuvvet versin hepimize