Annelinko1 Bebeğinin sağlık ocağında verdiğim topuk kanı şüpheli cıktı benim gibi olan var mı çok korkuyorum hastalık falan çıkar diye 😣😥
Nzlelof Annelinko1 ilkinde bizim de bazı değerler yüksek çıkmıştı ve çok korkmuştum , ikinciye tekrar istediler temiz çıktı ilkinde yanılma payı olabiliyor kalbini ferah tut
DefneninMilasi Annelinko1 umarim hicbir sey yoktur. Kan alindiktan ne kadar sure sonra dönüş yaptilar size.
Songlkrdmn5 Biz hem hastanede hemde sağlık ocağın da verdik de bizi arayıp sonra bilgilendirme yapan hiç kimse olmadı bizim mi aramamız gerekiyor ??
Annelinko1 Songlkrdmn5 tekrar kontrole çağırdı bizi kilo kontrolü falan yapmak için o zaman da kan sonucunu söyledi belki şüpheli bisey olmadığı için dönüş yapılmamış olabilir
Ugggg Annelinko1 o bı çok bebekte oluyor benim kizimdada oldu üçüncü ölçümde normal çıktı takibe gerek yok dedi doktor.yeni doganda yüksek çıkabiliyor binsure sonra normale dönüyor.
Deletedmom_9857 Annelinko1 bizim de tiroid değerlerimiz yüksekti ilaç başlamaya gerek duymadı ama 2 ay sonra normalde döndü yenidoğanlarda olur demişti doktoru inşallah sizin de öyledir🌸