Ess92 Aşı sonrası direk eve mi gidiyorsunuz? Yarın 4. Ay aşılarımız var. Aşıdan sonra çekirdek aile olarak biraz dolaşalım dedik. Eşimin izin günü. O yüzden yarını değerlendirmek istiyorum. Akşama doğru muhtemelen eve geliriz. 4. Ay aşısından sonra çok huzursuz olur mu? Aşı sonrası gezmek kötü bir fikir mi? Ne dersiniz?
Sewginaz Ess92 aşıya gitmeden önce bir çay kaşığı kadar calpol ver sonra çıkın gezmelere tadını çıkarın sefaniz olsun
yumurtam Ess92 geçen hafta yaptırdık 4.ay aşılarını, zaten 2.ay da yapılanların (verem aşısı hariç )aynısı. Bizde fazlaca uyku yaptı.Her bünye aynı değil, sorunsuz atlatmanız dileğiyle. Gezmenizde bir sakınca olmaz diye düşünüyorum 😊
Burcubaslas Aşı olmadan hemen önce bir çay kaşığı calpol verebilirsiniz. Biz aşıları hep sabah yaptırırız ve akşam üstü huysuzluk başlar
Hilalaysu Ben de 2 gün önce yaptırdım 4 ay aşısını ateş yaptı canım sen calpol ver yaptırmadan önce benim gibi huysuzluk çekme
Melikekader1 Hilalaysu bizimde yarın 2.ay aşımız var da biz size ne yapılması gerektiğini söyleriz biraz sıkıntılı bir aşı demişti doktor