Miraay Kıxlar selam bizim aynı noktalarda sürekli konaklarımız tekrarlıyor ya,temizliyorum yine tekrarlıyor. 5 ay 1 günlüğüz. Unı bayb kullandım sonra dalin ne kullanmak gerekiyor acaba şampuan mı yapıyor
alynozkn Miraay bizde de aynı sorun vardı asla geçmiyordu temizliyordum yine aynı. Kantaron yağı sürdüm beklettim tarayip yıkadım o biraz iyi gelmişti. Ancak kızımda süt ürünleri alerjisini varmış diyete girince konak sorunu da tamamen kesildi. Ne kadar ilgisi vardır bilmiyorum ama 🙄
Merve_merve Miraay eger gecmeyen inatci konak varsa ben derimki cildiyeye bakilin benm kizimada aynisi oldu ne konak sanpuanlariyla gecti nede baska bisiyle doktor ozel kirem yazdi onunla gecti
alynozkn Miraay 2 aylıktı vücudunda döküntüler olmaya başladı ve geçmeyen mukuslu kakası vardı. Yoğurt yediğim bir gün egzama olan yerleri iyice kabarıp çatlayıp kanamıştı🥺 diyete girince hepsi geçti 🌸
Duyulurum Miraay biraz geç anladık. Kuru bir cildi vardı atopik dermatit. Onun dışında mukuslu kakası da oluyordu. Ama en son havuç yaladı (5aylikti) kakasında kan gördük. O şekilde öğrendik.