Ben burada 1 Aydir bu konuda çok post açtım galiba ama artık bitti şükürler olsun kazandım. Size de belki yardımcı olur kizlar
Bebeğim sarılık olunca hiç emzik vermedim sürekli anne sütü verip atması için. Bu yüzden de memeyle aşırı bağımlı bir çocuk oldu bildiğin gün 24 saatse 20 saati birlesiktik.
- Ay kontrolümüzde doktorumuz olması gereken kilodan biraz fazla dedi hatta mama verdiğimi felan düşündü ben de hiç memeden ayrılmıyor hep memede ben de bu durumdan şikayetçiyim deyince emzik vermemi söyledi. Aksiyon da burada başladı 🤦🏻♀️
İlk önce denemek amaçlı param da boşa gitmemesi için ucuz yollu birkaç emzik aldım sirasiyla
wee baby kiraz uç ,wee baby damakli, nuk damaklı kauçuk, bips
Ne yazikki üzülerek bunları pekmeze batırdım sütünden sıktım üzüme sürdüm 😢
Aralarindan damaklı olanları bir nebze tuttu uykuya dalma aşamasında ise yaradı tabi birkaç kere attıyordu veriyordum bu şekilde. Bu beni hevesledirdi demekki tutabiliriz ama neyi tutacağız diye düşündüm artık kendimi riske atıp pahalı emziklere baş vurdum ilk olarak tabiki Avent almak istedim okadar ovuluyor nedir hikmeti diye ilmassa diğer tommme Chicco vs alacaktım ki şükürler olsun gelir kaynatıp agazina bir verdim hemen tuttu ve hiç düşürmeden uykuya daldı, bunu yaparken tabi bebeğim 3 aylık oldu.
- Ayın sonunda emzige alistirdin ve keşke ilk bu markayı alsaydın zarar etneyim derken neredeyse 3 avent parası gitti 😂 okadar post açtım alisirmi vs diye bunu da sizinle paylaşmak istedim herkeisn tecrübesi farklıdır belki sizinkiler o markayı tutmaz ama ben bu şekilde deneyimledim 😇