Nisannnn Zcelik Sizin de sürekli kalkıyor sanırım 🤢 çorbalara vs geçtiniz mi ben 1 ay sadece tadımlık verdim ama artık arttırmam gerekiyor sanırım
Zcelik Nisannnn evet evet geçtim artık hatta pirinçli, erişteli şehriyeli falan çorba/ yemekler yapıyorum bolca pütürlü
Arden_ 7 buçuk aylık oğlum ek gıda fena değil ama 1 aydır uyku düzeni alt üst oldu şu an uyutmaya çalışıyorum 🤦🏼♀️
Zcelik Nisannnn ben önemsemedim. Doktorumuz anne baba da alerji öyküsü yoksa özellikle riskli olan gıdalar hariç çokta 3 gün kuralına dikkat etmek gerekmiyor dedi. Çok şükür yaşamadık bir şey.
Arden_ Nisannnn bilmiyorum ama doğduğundan beri en çok zorlandığımız dönem bu oldu ben dişe bağlıyorum ama dişin de çıkacağı yok 🥲
Nisannnn Zcelik aslında mantıklı diğer türlü süreç çok uzuyor. Peki günde toplamda ne kadar veriyorsunuz bir çay bardağını buluyor mu?
Arden_ Nisannnn ya🥹 bende bi umut diş çıkarmasını bekliyodum 😅 ne güzel desteksiz uykuya geçmişti ama bu dönemde uykuya çok direnmeye başladı gece sık sık uyanmaya geri uyuyakalmaya hatta şimdide ne yaptıysam uyumadı odaya geçtik oyun oynuyoruz beyefendinin uykusunun gelmesini 🥲
Elisa10 Benim kızımda çok uykucudur 7. Aydan nefret ettim çocuk sürekli ağlayarak uyanıyor yıldım bu dönemden ek gıda çorbalar,muhallebiler bir çok şey yapıyorum zaten artık anne sütü onlar için bir içecek
Nisannnn Arden_ Elisa10 çok bunaldığım zamanlar attachmentparentingturkiye’nin gönderilerini okuyorum instagramda. Tavsiye ederim motive ediyor 🤎
Zcelik Nisannnn sevdiği şeye göre değişiyor bazen gerçekten 1 çay bardağı kadar yiyor bazense 3 kaşık belki. Ama asla ısrar etmiyorum sevdiği tatlar üzerinden gitmeye çalışıyorum