Adens-mom Atesi var en fazla 38.6 oldu. Daha fazla cikmadi hic ama cikar diye korkuyorum. Dis donemi bir de. Evde kimse yok hastaneye goturmem gerekiyormu bilmiyorum. Nasil dusurebilirim atesini?
Mavis34 Adens-mom benimkidec2 gündür öyleydi şimdi acilden geldim bademcikleri ciddi iltihaplanmış bir doktora götürün en azından sabah sağlık ocağına. Gecede takipte olun
Dilan04400 Allah şifa versin canım limon varsa suyunu sık bebeğinin çorabını sıktığın limona batr ıslak bi şekilde giydir iyi gelecektir inşallah geçmezse soğuk uygulama yapabilrsin ve ateş düşürücü ver geçmezse doktora o zmn götürebilirsin
Silifkecilegimmisin Ilık bir duş aldır aldırmadaysan eğer geçmiş olsun takipte ol 4 saatte bir calpol verebilirsin birde kalın giydirme
Pastaneusuluislakkek Adens-mom direniyor demek ki ateş. Calpol etkisi geçince yükselir büyük ihtimalle. Ben sizin yerinizde olsam calpol verdikten 6:8 saat sonra hala aynıysa ateşi etken maddesi ibuprufen olan bir şurup verirdin. Bu arada 38.6 diş ateşi olmaz genelde. Diş ateşi 37.5-38.0 civarında seyreder.