MAK_080922_ 5 5 buçuk aylıkken ek gıdaya başlayan var mı bebeğim hazır duruyor ve neyle başladınız. Açıkcası vermekte acele edilmemeli diye düşünüyorum ama sadece çay kaşığıyla tadım 6. Ayda hazır hale gelmesi için ve ilerde alerji yapar mı diye korkuyorum.
koalamiyim MAK_080922_ ben çay kaşığıyla değil de yediğim meyve veya sebzeye çok atılırsa diline değdiriyorum. Ama tamamen ona vermiyorum diye ağlıyor artık ben de yedirmek istiyorum🥹
BusePolat MAK_080922_ 4 ay 18 günlüğüz adet dönemlerimde sütüm azalıyordu doktora sordum mama vs veriyim mi diye gerek yok yavaş yavaş tadımlara başla dedi bende sebzelerle 3 gun kuralına göre ilerledim kabak havuç verdim şuan patates avokado brokoli diye devam edicem birde meyve olarak elma püresi verdim sebzeleri verirken mutlaka içine biraz zeytin yağı ekliyorum ve ek gıdadan sonra 1 2 cay kaşığı şu veriyorum
Ballilokma_annesi MAK_080922_ Merhabalar 3 gun kuralı ile 5.5 aylikken başlatabiliyor doktorlar. Zaten alerji olursa vücut ve ya ağız bölgesi kısa surede tepki veriyor.