htceee98 Öksürük ilk başlarda hırıltılı şekilde geliyordu ve doktora gittik hava verildi.macrol antibiyotik ve iburamin şurubu verildi bı süre kullandık azaldi derken öksürüğü tekrar başladı ama hırıltısi yok.normal öksürük var tekrar sizce hastaneye veya sağlık ocağına gitmeli miyim? Napmaliyim Tekrar usutmus olabilir mi
Elika00 htceee98 yün yorgan mı kullanıyorsunuz alerji muhtemelen neye alerjisi olduğunu bulmanız lazım
mombunny htceee98 bende böyle bi post açmıştım. Ardından grintuss ve umca aldım. İkiside ilaç olarak geçmiyor. Takviye gibi doğal. Umca bağışıklık güçlendirici. Eczacı bunu kim tavsiye ettiyse ona dua edersiniz . Şuan sağlık bakanlığı onaylı kendi kategorisinde en iyisi dedi. Diğeri de kuru ve balgamlı öksürük için. Umca yı okula kreşe giden çocuklara vs de kullanıyorlarmış
Nltka htceee98 anladım oğlumda gece öksürük atakları olurdu alerjiymiş . Zaditen kullandı geçti. Bitmeyen bir öksürükse tekrar muayene ettirin
Balliberk Geçmiş olsun şu an aynı durumu yaşıyoruz.Alerji olabilir sürekli tekrarlayan bir öksürük ise doktorunuza bir danışın
htceee98 Balliberk ilk kez böyle bir sey yaşıyorum normalde öksürük surubu kullanınca geçerdi ama hava verildi azaldi bitiyo derken dün tekrar başladı yarin sağlık ocağına goturucem eğer hastane derse hastaneye gidicem
htceee98 Elika00 Yun evet ama alerji yoktu.yun yatağı bayadir kullaniyoruz öksürük ise 1-1.5 haftalık bi hastalık
Balliberk htceee98 kaç aylık verdiğiniz gıdalar nedir.Onlar da yapabilir alerji.Süt ve süt ürünleri, muz, kivi gibi Oğlum kaju yedi 1 saat bile olmadan öksürük, burun tıkanıklığı, hapşırma başladı sabaha kadar naptıysam geçmedi.Çok şükür bugün biraz daha iyi
TheBaby htceee98 Canım sen bi yün yatağı kaldır bakalım öksürük kesilecekmi. Eğer kesilirse alerjidir. Uzun zaman kullanıyoruma bakma sen. Alerjinin ne zaman olacağı belli olmuyor.
Elika00 htceee98 zamanla gelişmiş olabilir normal yorgan deneyin bi süre yünden uzak tutun. Benimde öyle başlamıştı bi anda yün yorgandan gece uyuyamaz olmuştum sonra yorgan değiştim ilk gün bile farkettim resmen
Smybrtn Ceviz perdesini kaynatıp biberonuna koyup içirin 1 yaşından büyükse balda katabilirsiniz. Nane limonuna toz zencefil katıp içirebilirsiniz. Ve trendyolda dasyün diye bir markanın yün yastıkları var onu göğsüne sokuyorum uyuduktan sonra öksürmüyor. Bunları önerebilirim. En etkili ceviz perdesi ve yğn yastık oldu benim bebeğimde
mombunny Bide tereyağ eritip keçiboynuzu özü ve keçiboynuzu pekmezi karıştırıp verdim etkili oldu sanırım o da