Humanur14 Kızkar normal doğum yaptım 25 gün oluyo dikişlerimde alındı ama dikiş yerim şişti dokunca da acıyo neden olur acaba normal mi bu durum bi bilgisi olan var mı?
EsraElisa Humanur14 duş aldıysanız ondan olmuştur benimde balon gbi şişti baya ağrıyordu hiç bişi yapamadım kendisi geçti sadece tendirot sürün mikrobu ölsün bide zeytin yağı ve ayrıca dikişler kendisi düşer nasıl aldırdınızki
1morportakal Humanur14 Ben de normal doğum yaptım ama dikişlerim alınmadı sonradan vücuda kaynadı. Size nasıl bir dikiş attılar bilmiyorum ama iyileşmem de 15 gün filan sürmüştü. Oturabilir hale gelmem yani
1morportakal Humanur14 Acısı ve yarası geçti ama hafif şişlik kaldı. Doktorum aşırı iyileşme yani keloid olduğunu söyleyip madescar verdi
Ballilokma_annesi Humanur14 Merhabalar benim dikişlerim kendi düşünlerdendi. Ama bahsettiğiniz gibi şişlik biraz oldu ve uzun sürdü tamamen rahat oturabilmem. Kantaron yağı sürmeye baslamistim çabuk iyileşsin diye. Ama doktoruma sormamıştım.
Humanur14 minigiminannesiyim Valla ebede dikiş atarken kendiliğinden eriycek sen kuru tut sadece dedi 15 gün her tuvaletten somra kurutma makinesiyle kurutttum hiç bi sıkıntı olmadı ne zaman onu bıraktım şişlik oldu Dikiş konusunda da 10 gün sonra muayneye gidince doktor çekti çekti aldı bende şaşırdım
Mom_91 Enfeksiyondan da şişmiş olabilir dikkat etmeniz lazım birde dikişler kendisi düşüyor siz farkediyosınuz zaten düştüğünü
dilekrumeli26 Humanur14 dikiş ağrıları için çıplak bi şekilde üzerinize bi örtü örtüp lateks eldiven içine buz aküsünü şiş olan bölgeye tutun bi 10-15 dk kadar hem ağrılar geçiyor hem şişlik iniyor. Ben faydasını gördüm