Ae42 Kızım 8 ay 10 günlük ve hala oturduğunda dik durmuyor öne eğiliyor hep, başının üstünde birşeyler oynatınca uzanmak için dikiliyor sonra dikkati dağilinca öne eğiliyor neredeyse yeri öpecek kadar🥺Ne yapmam lazım neden böyle yapıyor kızım önerisi olan var mı?
Bebeminnie Ae42 bence cocuk nöroloğuna görünmeli. Bi sorun olmasa bile sırt kaslarını güçlendirecek egzersiz önerir
Nebicimanne Ae42 mama sandalyesi, ve bacaklarinizi iki yana acip ortaya bebegi oturtmak biraz destekleyebilir kendini guvende hissederse daha rahat oturur
Farahzeynep Hacıyatmaz falan denediniz mi? Benim kızım 5 aylık, mama sandalyesinde ya da emzirme minderini arkasına koyduğumda dik oturuyor ama kendim tutarsam kafasını aşağı eğiyor, kendilerini o şekilde güvende hissediyorlar sanırım.
Ae42 Farahzeynep Hacıyatmaz mı ilk defa duydum 🧐Bizde yeni mama sansalyesi aldık onda daha iyi duruyor, ama halıya koyduğumda hep eğiliyor halının üstünde oynuyor, şöyle dik durarak elindeki oyuncakla oynadığını görmedim henüz 🥺
Mmeltem2801 Benim yeğenimde öyleydi d vitamin değerleri çok düşüktü , biz geç kalmıştık bilemedik önemli bir şey hemen kan değerlerine baktır
Ae42 Mmeltem2801 Cuma kontrolü var zaten tekrar doktoruna soracağım, d eksiliği yoktu ama biraz demir ve b12 vardı acaba onlardan mı 😓
Ae42 Yagmur92 Zaten sürekli emekliyor yüzüstü falan ama oturunca hep eğiliyor canım sıkılıyor bu duruma 😓
Ae42 Bebeminnie Evet 8. Ayın sonuna kadar oturamazsa doktorunda onu önermişti inşallah önemli birşey değildir 😔
Farahzeynep Ae42 sırtını bir şeylere dayamayınca duramayacaklarını sanıyorlat sanırım, karşısına bol bol oyuncak tutun, bir de fisher price’ın falan oturmak için aparatları var onunla destekleyebilirsiniz. yüzüstü yatırdığınızda kendisini kaldırıyor mu?
Deletedmom113 Ae42 cok sık mama sandalyesine koy o sekilde belki kendini güvende hissetmiyor olabilir
Ae42 Farahzeynep Yüzüstü sorun yok şükür emeklemesi kaldırması iyi, oturunca dediğiniz gibi sanırım dik duramayacağını düşünüp eğiliyor o zman da oturmaya alışamıyor, sağol canım benim bi bakayım ona o zman
Ae42 Deletedmom113 Evet olabilir mama sandalyesinde gayet iyi çünkü, bende biraz psikolojik diye düşünüyorum ama neden 🤷🏻♀️ 6 aydan itibaren dimdik oturan çocuklar var kıyaslamayayım diyorum ama gözümün önünde örnekleri 😔
Deletedmom113 Ae42 canim bebege kalmis o hic kıyaslama olurmu oyle üzersin kendini benimki de basta dediğin gibiydi ama brn ilk aydan basladim yuz ustu yatirmaya hep oyle yapardim o skeilde oturdu ama yere kadar gelirdi başı sabret💜
Ae42 Deletedmom113 İnşallah canım bakalım. Hemen oturtmayın boyu kısalır omurgası su gibi falan dediler şimdi çocuk tam dik durmuyor 🥺
Deletedmom113 Ae42 merak etme bunlarda gececek oturacak emeklicek tutunacak ooo daha neler. Neler. Var 💜💜