Badesmom Merhabalar. Bebeği görebilecek şekilde pencereli, tek elle katlanabilen, küçük araba bagajına sığabilecek baston bebek arabası öneriniz var mıdır?
okuyor Badesmom baston değil ama kabin boy var bizde. Tek elle katliyorum. Bagaj küçük bizim sigiyor rahatça. Üstte fileden bebeği görüyorum. Joie signature model
ElizzAda Badesmom .hiç bir zaman büyük arabalardan hoşlanmadım. Pratik kullanımı olsun istedim. Civil den aldim.baby force bf_300 modeli. He ahım şahım marka takıntım yok diyorsanız. Bir bakın derim.bebekliginden beri kullanıyorum çok memnunum. gören soruyor.cok kullanisli ustten fileli penceresi var. Arkadan ipi ile ayarlanıyor dümdüz yatma oturma nasıl istersen. Katlanan sandalye gibi oluyor. Ben kızım kucağımda kapatıp bagaja koyabiliyorum rahatça.
Esilasel Badesmom canım baston değilde kabin boy bebek arabası almanı tavsiye ederim. Bende travel sistem vardı, onu sattım kabin boy aldım. Tek elle kapanıp açılıyor ve küçücük oluyor bagajımda hiç yer kaplamıyor ve çok hafif
Bendeanaoldum Badesmom joie brisk lx kesinlikle ben şuan puseti takıp kullanıyorum bebeğim küçük olduğu için ilerde normal kullanıcam çok kolay katlanıyor sürümü de gayet güzel sağlam çok araştırıp en son bunda karar kılmıştım 😊