smyya1 Kızlar yarın ikinci ay aşımızı olacaz aşılarınız nasıl geçti huysuzlanması bir yana ateşlenmesinden çok korkuyorum deneyimli annişler tecrübelerini paylaşabilir mi
Mrym01 smyya1 çarşamba da bizim var 2.ay asimiz bende ateslenmsnden çok korkuyorum inşallah ateslenmezler 🤲
Derinsu2 smyya1 aşı olduğu gibi orda emzirdim eve geldigimdede bir çay kaşığı calpol verdim bide yatmadan önce vermiştim çok şükür ateş fln olmadi yani calpol ver ateşin çıkmasını bekleme
menek16 smyya1 ateş huysuzluk huzursuzluk olmadı hiç tavsiye değil ama ben aşıdan sonra calpol verdim ateşi çıkınca ver ateşle savassın derler ama ben kıyamadım şimdi savaşmasın dedim verdim🙈
Simge2507 smyya1 benim bebişe yan etki yapmadı. Ateş huysuzluk vs. Calpol falanda vermedim üstelik. Ateş düşürücüler aşının etkisini azaltıyor diyorlar. Endişe etmeyin.
yumurtam smyya1 bizim hafif ateş ve birkaç gün süren huzursuzluğu olmuştu, ağrı da yapıyor muhtemelen o yüzden, calpol verince biraz rahatlamıştı yavrum. Her çocukta olacak diye birşey yok, endişelenmeyin şimdiden, şifa olsun
pennylane smyya1 ya bizimki çok zordu. yavrumu çok etkiledi 2.ay aşıları. olduktan sonra ilk bir iki saat uyku yaptı uyudu falan. dedim aa ne güzel hafif atlatıcak heralde ama uyandıktan sonra 1 saat aralıksız ağladı ve canı yanıyor gibi ağladı :( cok halsizdi. aşı olduktan 1 saat sonra calpol vermiştim ona rağmen ateşi yükseldi ama çok sürmedi. geceye dogru düşmüştü. bide o donem gaz sancılarımızda cok yoğundu hepsi birleşti felaket bir gün geçirmiştik.
ilayda92 smyya1 bizde yakında olcaz herkeste farklı galiba sadece şu carpol işine bende takıldım bir grup var ateşlenmeden verme diyor bir grup riske atma ver diyor en sağlıklısı nedir bende bilemiyorum doktor ne derse onu yapcam galiba
mysa2 ilayda92 bize hemşire ateş yapar 37.5 olsun hemen vermeyin vücûd biraz ateşle savaşsın direnç kazansın geçerse verirsin demişti aynı şekilde doktor da öyle dedi yarım ölçek olarak çıkarsa bekle öyle ver demişti canım yine aklında bulunsun 😊😊
mysa2 smyya1 bizde ateş olmadı gece uyuyana kadar ara ara ağlaması oldu birkaç kez sonrasında da geçti gitti
mysa2 Gamzeliiix09 bende de olmadı sadece olursa diye sormuştum 2 aylık olduğu için ilaç felan sıkıntı gibi gelmişti o da calpol veriyoruz ama bu şekil kullan dedi . Hatta ben arayıp sormuştum önceden versem felan diye hemşirede boşu boşuna neden ilaç veriyorsun demişti 😀😀
EzgiG smyya1 bende ateşlenmesinden çok korktum sürekli elimde ateş ölçerle gezdim gece bi ara 37 oldu ama yatırırken ateş düşürücü vermiştim daha yükselmedi şükür çocuktan çocuğa değişiyor sanırım herkes gitmeden ateş düşürücü ver dedi ama hemşiremiz kesinlikle verme çocuğun bağışıklık sistemini etkileme diye uyardığı için giderken vermemiştim ki bide rota aşısını da olmuştuk aynı gün
Gamzeliiix09 mysa2 bencede boşuna ilaç vermek mantıklı değil çok rahatsız olursa verin ateş yoksa hiç vermeyin derim