Oznurkk Merhaba arkadaşlar bebeğim 8.5 aylık 2 hafta önce de genital bölgesinde buna benzer kızarıklık vardı aile hekimine götürdük idrarda sorun çıkmadı. Doktordan önce travazol krem sürmüştüm 3 gün çoğu geçmişti doktor da başka krem vermişti tamamen geçti 2 güne . Doktor bir sürü neden saydı kan tahlili ya sa alerji testi felan yapmadı. Sizce bunlar ne olabilir. Yarına çocuk doktoruna sıra aldık. Bebeğim klasik fenilketönüri hastası olduğu için yedikleri sınırlı ve az. Zaten hep aynı şeyleri yiyor. Köyde yaşıyoruz gerek köyde 12 tane kedimiz var.çarşıdaki evde de görümcemin kedisi var acaba onlardan alabilir mi? Eşimin ailesiyle 5 aydır yaşıyoruz. Onlardan olsa şimdiye kadar tepki vermez miydi
Melikeuzun Oznurkk süt yumurta gluten uçan kuşa bile heryeri sivilce sivilce vücudu bacakları birsey veriyorum sivilce gibi oluyor yAni ne diyim alıştık artık
Oznurkk Melikeuzun benim bebeğim klasik fenilketönüri hastası olduğu için o dediklerinizin hepsi maalesef ki yasak inşallah gıdasal bir alerji değildir zaten sınırlı ürünler tüketebiliyor 🥺