Gksuu Merhaba kızlar 4 aylık bebeklerinizle neler yapıyosunuz ben kitap okuyorum çıngıraklarını sallıyorum oyuncaklarını gösteriyorum şarkı söylüyorum konuşuyorum siz neler yapıyosunuz başka aklıma bişe gelmiyo fikir verir misiniz😇
AliKereminannesi Gksuu evde yakalamaca oynuyoruz ‘ geldim geldim diyerek ‘ çok eğleniyor çok gülüyor tavsiye ederim 😊 benim bebeğimde 4 aylık 🥰
AliKereminannesi Gksuu evde yakalamaca oynuyoruz ‘ geldim geldim diyerek ‘ çok eğleniyor çok gülüyor tavsiye ederim 😊 benim bebeğimde 4 aylık 🥰
Oglan_annesi95 Zekâ kartlarını gösteriyorum bir kaç oyuncak var onları tutup oynayabiliyor. Onun dışında benim oğlan ayağa kalkmaya da oturmaya da meyilli elinden tutup kendisini kaldırmasını sağlıyorum arada oturtuyorum. Ilgisini çekebilecek şeyleri yapmaya calisiyorum kısacası
Oglan_annesi95 Gksuu bakıyor tavsiye ederim odaklanıyor hafif huysuzluklarinda sakinleştiriyor ben de ise yarar mi diye düşünerek almıştım da neyseki ise yarıyor.
Arenn Benimki sürekli kucakta durmak ve gezmek istiyor sizin de öyle mi yatağa koyunca basıyor çığlığı sesini mi tanıyor anlamadım kitap çok seviyor çıngırakla oynuyor ama genelde çıngırağı ben sallıyorum 😊kollarımda derman kalmadı 4. Ay atağı mı bu acaba? Uykudan deli gibi ağlayarak uyanıo💋