Yagmurtanesi 2,5 aylık bir kızım var emziriyorum ve grip oldum emzirirken grip olan anneler bebeklerine bulasmaması icin ne yapıyorlar ya da gribimin gecmesi icin ne yapabilirim ne tüketebilirim?
papatya_1125 Yagmurtanesi 40 gunluk falandı maske taktım odayı havalandırdım tarçınlı çay içtim cig sarımsak yedim
Seyturak Yagmurtanesi ben sanırım korona olmuştım taşınma telaşım vardı dikkat edemedim emzirirken bi gece ateşlendi sonra geçti ama tabi ilk ateşi ben 38i görünce acile falan götürdüm bi ton korku yaşadım. Emzirin dr sorun parol için maske takın zor ama gerekmedikçe yaklaşmayın derim. Geçmiş olsun
kitapkurdubebeninanasi Yagmurtanesi sarimsağı ezip içine bal ve limon koyup tüketin her gün. Sarimsakli sirkeli limonlu corbalar tüketin hem bebeginizin hem sizin bagisikligini güçlendirir. Bol bol c vitamini tüketin. Emzirirken maske takabilirsiniz öpmemeye çalışın. Insallah hemen toparlanirsiniz
Yagmurtanesi papatya_1125 Bebeginize bulastı mı? Bende maske kullanıyorum ama korkuyorum yine de bulaşır diye
papatya_1125 Yagmurtanesi hayır bulaşmadan atlattık şükürler olsun ama 3.5 aylıkken hastaneden evimize gelen anlayışsız 2 insan hastalık bulaştırdı ikimiz de çekmistik o zaman
Yagmurtanesi esra91 Hayatimda yikamadigim kadar elimi yikiyorum maske takiyorum bide asi oldu cuma gunu kizim 4 tane suan psikolojik heralde ufak huysuzlandiginda acaba benden mi kapti diye endiseleniyorum insalla en az zararla atlatiriz bu sureci
Yagmurtanesi Seyturak Sizede cok gecmis olsun valla ben gunlerce cekim sknti yok ama cocuguma bisey olmasin agzi yok dili yok derdini de anlatamaz 😑
smphlevn Yagmurtanesi hep ellerımı yıkayıp dokundum emzırmeden once alt değiştirme ust degıstırme vs yaparken. emzırırken yakın temas gerekırken maske kullandım. Ihlamur ve parol içtim.
Yagmurtanesi smphlevn Bende surekli el yikiyorum yaklasmasam bile evin icinde surekli maskeyleyim nane limon ictim ama ıhlamur hic aklıma gelmedi onu da icim parol ise yariyor mu bu arada grip surecinde ?