Aras_2323 Arkadaşlar sütüm çok az geliyor nasıl arttırabilirim?😞😞 Siz sütünüzün artması için neler yapıyorsunuz? Yediklerinize dikkat ediyor musunuz? Nasıl besleniyorsunuz? Önerilerinize açığım.
yalnizkalp Aras_2323 canim belki inanmayacaksin ama ben gunluk yogudun icine corek otu katip yigorum masallah o kadar cok ki bir memeyi emmerek diyerinde sut akiyor her gun ustumu deysiyorum
basaksahinx Aras_2323 ben ilk 3 ay süt bolluğu yaşadım. herkes gibi 3. Aydan sonra sütüm terbiye oldu sanki az gibi gelmeye başladı işe başlayınca süt sağacak kadar gelmiyor gibiydi sağınca 30 cc anca çıkıyordu. Doktorum tavsiyesi ile solgar bira mayası süt arttırıcı tableti aldım şimdi çok şükür 3 öğün 90 cc sağıyorum emzirme dışında ❤️
Emirtooo Aras_2323 Sütü en çok sağmak arttırıyor ,bebek emdikten sonra her iki memeyide sağıyorum, bol su ,ve takviyede alıyorum bestlak damla ve pregnacare breastfeeding kullaniyorum
Caglagiz Benim sutumu kesinlikle yesil mercimek arttiriyor. Gecen gun yemehini yapmıştım gece atletim sut olmuştu hep. Deneyin bence
Elifbst Caglagiz protein açıdından yüksek doktorum hamileyken gğnde 1kg yogurt 2 kase yeşil mercimek veriyordu hergün süt olması için bol bol
Badesmom basaksahinx basaksahinx sanırım aynı şeyi kullanıyoruz üzerinde B12 yazıyor dimi? Ben de bir arkadaşımın tavsiyesiyle kullanmaya başladım. Anında etkisini göreceksin demişti ve öyle de oldu çok şükür.
mucizevar basaksahinx ne güzel çok sevındim senin adına .bende senınle aynı durumdayım nereden aldınız onu acaba
Gizem011 Aras_2323 aynı sıkıntıları bende yaşadım henüz tam düzelmiş değil ama sütüm artıyor çok şükür soğan ye süt iç ama herseyden önce bol bol su iç ben humana çayı aldım onu da içiyorum pekmezi tereyağ eritip içiyorum hoşaf yapıyorum çok şükür kısa sürede artmaya başladı bide bulgur pilavı da artiyormus
1_anne Gizem011 bulgur pilavının arttırdığını hiç düşünmüyorum. 2 günde 1 yiyorum ama nafile. Süt falan artmıyor aksine giderek azalıyor :(
Dkgungor Aras_2323 kesinlikle sağım yapmalısın ve 2 saati geçirmemelisin 1 hafta idare edebilirsen çok rahat farkı görürsün birde Dilruba Demirezer instagramdan takip edebilirsin ben çayını kullandım sütümde artma oldu 10 cc lerden 150 cc lere çıktım ama meme reddi oldu bizde de sadece uyku halimde ve gece emzirebiliyorum
DunyamMavi Dkgungor ben onun ürünlerimi kullanmaya başlayınca çocuk dpymamaha başladı ya sütun kalitesini düşürüyor bence.
Ceylan-polat Aras_2323 merhaba . Ben bir haftadır Solgar yeast b12 vitamin takviyesi kullanıyorum . Öyle bir arttirdiki bugün süt kistleriyle uyandım . Başta çok su iciyorum gece yatmadan önce ılık pekmezli su . Sabah helvada kahvaltıya dahil ediyorum en son helva tüketerek kalkıyorum . Günümün iki öğünunde humana steel tea içiyorum . Yediklerim olarak da roka eksik etmem. Ve her gün mutlaka ya kıymalı yada tavuklu sebze yemekleri yaowrim. Bu dediklerimi yaparsanız farkı inanilmaz görürsünüz . Ama şiddetle bu vitamini almanızı öneririm sütü artmayan görmedim
Babybella Aras_2323 ! https://resimyukle.io/r/BLJNpe9C7s https://resimyukle.io/r/NmDgTqyV8t Burayı okumanızı tavsiye ederim. Hastalanmayançocuk diye bı sayfa bebek ek gıdaya geçincede nasıl doğru beslenmeli çok iyi anlatıyor. İlk ay bebeğim 200 gram kilo almıştı. Burada yazanları uyguladığımda her ay 1-1 buçuk kilo aldı bebeğim.
Gazmoms Bestlak damla Rezene melisa papatya nar çiçeği vs gibi katılım çay aktardan almıstım Onn dısında bol au içiyorum Ve bu ara şekerli şeylere cok düştüm
[silindi] Gazmoms bestlak damla almıştım ben ama 1 ayı geçti az bir şey kullanmıştım bir ley olmuş mudur sizce tekrar devam etsem bozulma falan gibi
edanrmhkn Aras_2323 merhaba benimde sütüm cok az geliyordu mutlaka kuru dutla kayısı kaynat şekersiz sonra blendardan geçirip iç . Gece yatmadan sütün içerisine 1 kaşık tereyağı 1 kaşık nişasta kaynaştıktan sonra içine pekmez katıp iç. Sabahları tereyağıyla dutu tavada karıştır. Geceleri sürekli ıslak uyanacaksın. Tereyağı olma sebebide sütünün yağlı olması ve bebeğinin doymadı için bide tabikide 3 litreden fazla su içmelisin
Lalekalbur20 Aras_2323 havuç Dereotu Bulgur pilavı Yeşil mercimek Roka Ev yoğurdu- kaynatılmış süt Ve en önemlisi düzenli uyku ve bol bol süt. Her emzirmeden önce ve sonra bir bardak su mutlaka içmelisin❤️
Boranim01 Ben yogurt içerisine yulaf, pekmez ve üzüm koyupta boraz bekletirdim yulaf yumuşasın die sonra yerdim. Üzüm sevmeyende sade de yiyebilir. Gece bir kalktım göğüslerimin agrisina şişmiş süt dolmuşlar.