Colahusu Ben emzirmeden sonra veriyorum ama bi işe yaramıyor gibi tadını seviyor biraz sakinleştiriyor sonra yine ağlıyor kullanıpta memnun olan varmı yada bn emzirmeden hemen sonra vermeme li miyim?
acimavi Colahusu ben kızıma vermiştim, belli bir düzende vermeniz gerekiyor etkili olması için. Ben sabah saat 10 da 10 damla, akşamüstü saat 4 te 10 damla, akşam saat 10 da 10 damla olmak üzere günde 3 kere, toplamda 30 damla veriyordum.
Firdevsibici Colahusu 3×5 damla şeklinde kullanıyordum ama kızım kullandıktan sonra daha çok ağladı gaz çıkartırken daha çok zorlanmaya başlayınca kullanmayı bıraktım düzenli gaz masajı yapmıyorum bir de bol bol bitki çayları tüketiyorum daha rahatız şuan
Minikoglusumatlas Colahusu 2 ay kullandık ama zaten tamamen bitmiyor ki hiç bizim 3 aylık oldu şimdi başka bir tane kullanıyoruz doktor önerisi ile maalesef hala bitmedi gaz
Colahusu gamzeeliz 2 kez 15 damla kullanıyorum bazen 1 kez kullanıyorum. Bazende emziğine bes altı damla damlatıp veriyorum
gamzeeliz Oilknur11 direk neden vermiyorsunuz ben de 4 kez 15 er damla verdim ve çok işime yaradı uzun süre kullandık o bize çözüm oldu . Normal kaşığa 15 zamk damlatıp veriyordum hemen emziği takıyordum
acimavi Colahusu aa evet küçükmüş, benim kızım 2 aylık falandı verdiğimde. Daha az damla ama yine de belli bir düzende
Colahusu Firdevsibici evet ya gerçekten sanki daha fazla sancı cekiyor gibi bilmiyorum doktoruma danışcam teşekkğrler yinede