Kizim16 Etkilenmez anlamaz sadece renklere bakıyor birşey olmaz baksın deniyor ne kadar doğru. Bakmasın diyince bu tepkiyle karşılaşıyorum.
Fusunf Kizim16 uzmanlar 2 yaşına kadar seyrettirmeyin diyor gelişimini olumsuz etkiliyor yanı etkilemez diye birsey yok etkiliyor tabikide
Beyzaevren Kizim16 benimde kızım çok dikkatini cekiyo bide TV tam karşısına denk geliyor çok bakmak istiyor ama baktırmiyorum bizde üç aylığız orda ki geçişler farklı olduğu için gözleri için çok sağlıklı değil bide bu ay ki çocuklarda göz kaymaları oluyo sende çok baktirma
tarcinnn Kizim16 mavi ekrandaki renkler ışıklar çocukta hipnoz etkisi uyandırıyor. Gelişim geriliğine sebep oluyor. O yüzden anında susuyorlar zaten
incitanem3 3 aylıktan beri bir dk yerinde durmayan hep ağlayan bir bebek bende açıyordum işimi yemegimi yapıp alıyordum 5 aylık oldu hala ara ara bakıyor ama baktım sürekli kafası Tv’de yemek bile yemiyor kapattım artık baktirmiyorum
Kizim16 incitanem3 ben vicdan azabı cekiyoum her baktığında. O yuzden hic acmiyorum tabi aeada acik oluyor aksamlari falan. Bakiyor fsrkli yone ceviriyorum kafasini
TUNTUN @Kizim16 2.5 aylik oğlumda böyle ya. Yeterki TV açık olsun. Kafasını çevirsem dahi boşluğu bulduğu anda TV izlerken bulunuyorum onu. Aynı şey telefon içinde geçerli. Telefonuma da inanılmaz ilgili. Biraz kendine geldiğinde muhtemelen telefon savaşlarımiz başlayacak🥲
berkinannesi_ Kizim16 benim bebeğimde 3 aylık yeter ki tvyi açım hemen bakıyor baktığı an kapatıyorum gözleri yorulmasın