Ozgzcn canım şimdi gördüm kaka resimlerini kanda var kaka da bu laktoz intoleransı nerde görsem tanırım kızım dada vardı bütün kakasını çekerdim, laktoz intoleransında kaka mukuslu olur beyaz parçacıklar olur kaka da ve dikkat edilmezse kan artar bağırsakları tahriş olur hatta ileri boyutta bağırsak sorunları olabilir, doktora gidin bence diyet verecektir size kan gelince bana hemen süt ve süt ürünlerini kırmızı eti ve yumurtayı yasakladılar 5 ay hiç yemedim bebeğim öyle rahatladı, ek gıdaya geçince yavaş yavaş diyet açılıyor bunda sonra sorun kalmıyor zaten, ama mutlaka bir doktora gidin kanlı kakayı gösterin ilerlemesin, benim kızımda ileri derece olmuştu buradaki doktorlar anlamadı çünkü birşey yok dediler hep sonra işinin ehli bir doktor bulduk da onun sayesinde düzeldi herşey, huzursuz du hep, günde 7-8 defa gürültülü kaka yapardı, sancı yaptığı için uyanırdı sürekli, kan gelmeye başlayınca doktor araştırdık ve şükür diyete başlayınca rahatladı çocuk şuan 15 aylık herşeyi yiyor, çok geçmiş olsun