Caniimyavyumm Geceleri 1 aydır sürekli uyumak istemiyor 2,3lere kadar süründürüyor beni sıkıldım artık özel hayat zaten kalmadı nası düzelcek
Bertugnunannesi Caniimyavyumm valla benimki doğduğundan beri öyle ilk üç ay gece üç dört buluyordu şimdi çok Şükür bir bucuga cekebildim aksam sekizde dokuzda yatan bebeklere çok imreniyorum sekiz aylık olduk gala bi düzelme yok
Birdunyabircennetannesi Caniimyavyumm 17 aydır bir düzen yok. 17 aydır kocamla yaptığım hiçbir şey yok. Bı film dahi izleyemiyoruz. Yok arkadaş ben unuttum onları. Ümidim kalmadı
mucizem_200921 Bertugnunannesi hiç imrenerek bkma cnm 8 de uyutuyorum 12 1 de kalkıyor sabah 5 e kadar uyumuyor
Caniimyavyumm Birdunyabircennetannesi ah çok bıkmış vaziyetteyim sürekli ağlamaları kulağımdan gitmiyor gece uykusuna direniyor son derece
Birdunyabircennetannesi Caniimyavyumm Aynı aynı aynı. Derdim uyku da değil kafa dinlemek bir kez şöyle uyanır mı acaba demeyip bir kez oturup kahve içmek kendime zaman ayirmak ama yok
Fatmannny Caniimyavyumm bende kızımı daha yeni uyutabildim yatağa geçip uyumuyorum bile çünkü birazdan kalkacak 5 dakika uyuyup uyanıyor saat 3 e geliyor bir kaç saat sonra kendi gibi 2 aylık olan bebekler uykusunu alıp kalkacak bizim bebe daha yeni uyuyor 🥲
Beryak Caniimyavyumm benim kızım da öyle doğduğundan beri 3 buçuk aylığız erken uyutmaya alıştıramadım gece 1 bazen 2 allahtan uyuduğu zaman tekrar kalkmıyor sabaha kadar maaşallah diyeyim 🤭😁 ama bu gec yatma olayı nasıl çözülecek bilmiyorum gündüz uykularımız da çok yok uykuya direnen bir bebek uykusu geldğinden dolayı bu seferde emiyor az içip uyuyor emzik gibi kullanıyor sonra çekiyorum uyanıyor
inciboncugum Caniimyavyumm Saat 3’ü geçti 1’den beri ayaktayız. 4. Ay atağı bizi yerden yere vurdu. Öncesinde de doğru düzgün uyumuyordu ama şimdi hepten alt üst olduk.
denizkabugu58 @Veragillerden 6.aydan bildiriyorum kedi gibi uyuyan kız saat başı uyanıyor artık. Ne canım kaldı ne gücüm. 😔
niloyaa34 denizkabugu58 bizde 15 aylık burnu tıkanmış kalktı ağlayarak ememiyo da burnundan ayağımda sallıyorum gözlerim kapanıyor uykusuzukluktan 😢🥺
Veragillerden denizkabugu58 Çok üzgünüm ama 11.aydayız geçmedi. Ara ara geçiyor sonra yine kötü oluyor. Umarım sizin öyle olmaz…
denizkabugu58 @niloyaa34 coldmix evde bulundurmakta fayda var yakasına hemen damlatırsanız belki kısa sürede daha etkili çözüm olur size 😔
denizkabugu58 @Veragillerden ah ah inşallah olmaz ama herşeyi bekliyorum artık. Deliksiz uyurdu sabaha kadar hiç ummazdım gece uykuları bozulsun. Herşey olabiliyormuş işte
mucizem_200921 Bertugnunannesi ay hiç sorma cnm kalkıyoruz tvi izliyoruz bişeyler yiyoruz😂ay şu ara öyle oldu glba diş
mucizem_200921 Bertugnunannesi ay hiç sorma cnm kalkıyoruz tvi izliyoruz bişeyler yiyoruz😂ay şu ara öyle oldu glba diş