Denizelif34 Kızlar bebeğim 2 aylık kilosu biraz geride olduğu için doktor mama takviyesi başlattı ayrıca sütümüde sağıp biberonla verirdim ama son 2-3 gündür bebeğim biberonu emmiyor reddediyor midesini bulandırıyor neden olabilir sizce ne yapmam gerekiyor
Sulees_kk Denizelif34 doktor bize de mama ver dedi ama asla biberon kabul etmiyor sağdığım sütü mecburen kaşık biberon aldım yada normal kaşıkla vermeye çalışıyorum enjektörle denedim döke saça veriyorum ağzından direk çıkarıyor ne yapacağımı şaşırdım
gulsum11 Denizelif34 kendi oğlumu gördüm bi an yazdıklarınızla bende bununla ilgili bi kaş kez post açmıştım 2 ayına kdar yiyordu ama şuan 3 aylığız 1 aydır yemiyor midesi bulanıyo diliyle dışarı atıyo ne yapacağımı şaşırdım resmen😥 neden oluyor acaba
Serap0733 Denizelif34 benm kızım cok güzel emer maşallah ama bizimde biberonda skntımız var sevmıyor 50den sonra ıcmek ıstemıyorm kucagımda zıplatarak verıyorm
Sulees_kk Denizelif34 sizin ki yine içiyor bizim ki asla emmiyor bile ağzında dolandırıyor emzik zaten onuda istemiyor … hiç yoktan içiyormuş sizin inşallah fazla içer zamanla düzelir
Denizelif34 Gazmelioglus 50 günlükken götürmüştüm doktora 4.800 çıkmıştı kilosu doktorun diyimine göre 5-5.00 arası olmalıymış
Denizelif34 gulsum11 Genelde damak bağı olursa bebekler emmek istemezmiş internetten araştırdığım kadarıyla
Yaseminefe Atak dönemlerinde emmiyorlar. Benim bebeğmde 3 ayda başlayıp dördüncü ayı bitene kadar biberon reddi yaşamıştım. 40 cc lerde içer bırakırdı. Hiç bitmeyecek sandım bu durum. Ama geçti çok şükür herşey normale döndü.
Tazeanne2e Benim bebeğim de diliyle ittiriyor biberon u 5 10 dakika sonra yine emiyor biraz bekle öyle dene