Zendorar Merhaba, oğlum gece yatarken battaniyeyi üstüne çektiği için uyku tulumu giydirdim, e bebekten aldım 1,5 tog. Oda sıcaklığı 20-25 arası, içine sadece zıbın giydirdim, üstünü örtmicem. Sizce üşür mü, endişe ettim
Beraninannesii Zendorar 2 Tog kolsuz uyku tulumu kullanıyoruz oda sicakligi şuan 23 derece penye battaniye örtüyorum icim rahat etmiyor 🥲
elizabeth Zendorar 1,6 tog kullanıyorum ben içine ince bi pijama giydiriyorum üstüne tulum giydiriyorum 20-24 arası oluyo evin içi
Almir__alp Zendorar vücudu alışmalı 🌺 en uygun tog oranı kar da kış da değiliz terlerse hasta olur ara ara göğüsüne bakarsınız serinse teni ince battaniye ortersiniz 🌸
Zendorar Beraninannesii ya örtüleri kafasına çekip oyun yapıyor, uykuda uyanır ben görmezsem diye endişe ediyorum:(
elizabeth Zendorar yok örtmüyorum örtünce rahatsız oluyo zaten. İnce çıtçıtlı zıbın üstüne normal incelikte bi pijama. Terlemiyo da üşümüyo da. doğduğundan beri bu şekilde kullanıyorum. Tek zıbınla da Üşümez belki ama tek zıbın giydirip üstüne uyku tulumu giydirmek pek içine sinmiyo benim nedense.
Zendorar Almir__alp yarım kollu zıbın var içinde. Altına bişi giydirsem mi diyorum. Birde ayaksız olanlardan, çorap yeterli mi acaba. Kafam çok karışık çok:(
Almir__alp Zendorar benim de öyle.. dediğim gibi ara ara kontrol yaparsanız endiselenmezsiniz ben mesela içine birşey kış ayında bile giydirmedim ki oğlumun odası daha serin 20 derece de sabitliyorim odayı. Sabaha karşı serin oluyor mesela daha ayaz oluyor bakıyorum gövdesine ince battaniye örüyorum çocuk sıcaktan hasta olur terledigi için üstünde soğur önemli olan terlemeden vücut ısısını korumak