Gizem0700 Merhaba kızlar .perşembe günü kızıma verem aşısı yapıldı . 2.5 aylığız. O günden beri uyku düzenimiz bozuldu. Normalde gündüzleri emince hemen uyur bi kaç saat uyurdu .3 gündür emiyor ama uyuyamıyor . Bu duruma sinirleniyor .Zar zor uyuyr. Max yarım saat uykuda kalabiliyor . Normalde 2 saat falan uyurdu. Aşıdan sonra böyle bir durum yaşayan var mı acaba
merkursavascisi_06 Gizem0700 benim geçen hafta cuma aşı oldu cumartesi nerdeyse tüm gün uyudu, sadece aşıdan kaynaklı olmayabilir ateş durumu nasıl aşı yerlerinde bi sıkıntı var mı? Bacaklarından da aşı olduysa ağrısı olabilir şişme varsa kolonyalı bez koyun
Mlkkrm Gizem0700 bende dun ası yaptım benımde oglum asıdan bu yana kalasını yapmadı acaba odamı aşıdan ya ?
Hbbkarabey Gizem0700 1 ay önce olduk bizde de aynj şeyler oldu ve hala o günden beri huzursuz ve ağlar oldu 😓
Gizem0700 merkursavascisi_06 merkursavascisi_06 kolundan oldu aşıyı bi sıkıntı yok ateşide yok . Gündüz bu şekildeyiz gece çok şükür deliksiz uyuyor 10-11 gibi uyuyor 1-2 kere beslenmeye kalkıyor emip geri uyuyor ama sabah 7-8 den sonra akşam 10-11 e kadar işte yarım saatlik bi kaç uyku sadece
Aysnrgul Biz de bu perşembe olduk 2,5 aylık oğlum, gündüz uykusu uzadı fakat akşam 7 den sonra ağlama krizlerine giriyor aşı olduğundan beri uyutamıyoruz, en son eşimde gece 1 e doğru bayıluyoruz. Ağtıdan dolayı mı?
merkursavascisi_06 Gizem0700 bu haftalarda böyle olması olağan benin hep öyle olduğu için şaşırmadım🥺 biz verem aşısı gününde iki bacaktan da aşı olduk 5li karma ve zatürre sizin bebeğinşze bunlar yapılmadı mı?
fyzaa Kızım şuan 6 aylık ama verem aşısından sonra 4-5 gün düzeni hep bozuktu çok etkiliyor aşılar maalesef
Gizem0700 Bi anlam verememiştim acaba büyüme atağında mı diye de sonrada biraz önce dank diye düştü aklıma aa aşı olmuştu onun mu etkisi diye sormak istedim
Gizem0700 merkursavascisi_06 verem aşısını perşembe günleri açıyorlarmış geçen hafta diğer iki aşıyı bacağından yaptılar perşembe günü de verem için kolundan yaptılar